Prevrnuo se kamion, povređena jedna osoba

Hitna pomoć

Prevrnuo se kamion, povređena jedna osoba

Beograd -
Na auto-putu kod Autokomande, smer ka gradu, jutros se prevrnuo kamion i u toj nesreći povređen je muškarac od oko 35 godina

BEOGRAD - Na auto-putu kod Autokomande, smer ka gradu, jutros se prevrnuo kamion i u toj nesreći povređena je jedna osoba, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je u toj nesreći povređen jedan muškarac od oko 35 godina. On je sa povredama grudnog koša zbrinut u Urgentnom centru.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko ponoći u Bulevaru oslobođena povređen je jedan pešak. Macura je kazala da je reč o muškarcu od oko 80 godina. On je sa povredama glave prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Macura je potvrdila da je na železničkoj stanici kod Tošinog bunara u petak nešto pre 20 časova poginuo jedan muškarac kada je ispao iz voza. Lekarska ekipa je po dolasku na mesto nesreće zatekla teško povređenog čoveka.

"Njega je voz vukao nekoliko minuta po zemlji, a lekarska ekipa je, i pored svih mera koje je preduzela, konstatovala smrt", rekla je Macura.

U poslednja 24 sata lekarske ekipe Hitne pomoći imale su 293 intervencije. Pomoć od te službe tokom noći najviše su tražili hipertoničari, osobe koje su imale šlog i kardiovaskularni pacijenti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track