12 povređenih u šest saobraćajnih nesreća,

Hitna pomoć

12 povređenih u šest saobraćajnih nesreća,

Beograd -
U samo jednoj nesreći, u naselju Rakovica, teže je povređeno pet osoba kada su se sudarila dva autmobila u ulici Pilota Mihajla Petrovića

BEOGRAD - Tokom protekle noći u glavnom gradu dogodilo se šest saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno 12 osoba, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.

U samo jednoj nesreći, u naselju Rakovica, teže je povređeno pet osoba kada su se sudarila dva autmobila u ulici Pilota Mihajla Petrovića.

"Na intervenciju su poslate dve ekipe. Prva je zbrinula dva muškarca. Jedna od njih je bio vozač koji je zadobio prelom leve potklenice, a drugom muškarcu povređena je glava, grudni koš i karlica. Obojica su dovezeni u Urgentni centar, s tim da je suvozač primljen na odeljenje reanimacije" rekao je koordinator za odnose sa javnošću Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Druga ekipa lekara zbrinula je jednu osamnaestogodišnju devojku koja je zadobila prelom leve potkolenice, kontuziju glave i istegnuće vrata i dva teže povređena muškraca. Povređeni iz ovog automobila takođe su odvezeni u Urgetni centar.

Lekari Hitne pomoći imali su ukupno 108 intervencija, od toga 16 puta su pomoć pružili na javnom mestu. Za pomoć su se najčeshe javljali asmatičari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track