SINIŠA MALI: Radovi na projektu Beograd na vodi teku po planu
Foto: Beograd.rs

SINIŠA MALI: Radovi na projektu Beograd na vodi teku po planu

Beograd -

Gradonačelnik Siniša Mali izjavio je danas da radovi na projektu Beograd na vodi teku po planu kako bi se ispunilo obećanje da projekat bude završen kako je i planirano.

"Gradnja kula teče po planu – jedna je stigla do 14, a druga do dvanaestog sprata. Uskoro će početi i radovi na fasadnom delu, tako da će objekti biti konkretno vidljivi i s druge strane Savske promenade", rekao je Mali tokom susreta s radnicima koji uprkos izuzetno niskim temperaturama i danju i noću rade na tom najvećem projektu u Beogradu.

"Na dobrom smo putu da dve kule završimo na proleće 2018. kao što smo i rekli. Pokazujemo da smo ozbiljni i da nam je stalo do toga da projekat završimo. Ozbiljan je i investitor, koji plaća na vreme", rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, gradilište se menja iz dana u dan kako bi se ispunilo obećanje dato građanima Beograda i Srbije, a to je da projekat bude gotov na vreme.

On je zahvalio svim izvođačima radova i naglasio da je od početka zime već 58. dan sa temperaturom ispod nule, ali da gradilište ni jedan jedini dan nije stalo.

(Foto: beograd.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja