VUČIĆ O BEOGRADU NA VODI: Bolje čitajte ugovor, a ne da slušate tumačenja Balše Božovića
Foto: Tanjug Oksana Toskić, Marko đoković

Ulagač preuzeo sve obaveze

VUČIĆ O BEOGRADU NA VODI: Bolje čitajte ugovor, a ne da slušate tumačenja Balše Božovića

Beograd -
Veliki investitori su uložili u ovaj projekat, a niko od ulagača nije želeo da uloži toliko novca u poslednjih 15 godina, primetio je Vučić i naveo da će deo grada kojeg su se svi klonili biti najbolji, a uz to će podići kompletnu operativu i ozbiljno uticati na povećanje BDP

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je briga u vezi s ugovorom za projekat "Beograd na vodi" nepotrebna, jer tvrdi da nije čuo nijednu ozbiljnu primedbu od kako je ugovor objavljen, već samo gluposti i besmislice.

Upitan da li postoje garancije koje će obavezati investitore da plati kaznene penale ukoliko ne završi projekat on je potvrdio da je ulagač preuzeo sve obaveze.

Ponovio je da će taj deo grada, gde su bile straćare i đubre, postati "divan deo grada" i naglasio da se radi o važnom ugovoru, kojem će se radovati svi Beograđani.

Veliki investitori su uložili u ovaj projekat, a niko od ulagača nije želeo da uloži toliko novca u poslednjih 15 godina, primetio je Vučić i naveo da će deo grada kojeg su se svi klonili biti najbolji, a uz to će podići kompletnu operativu i ozbiljno uticati na povećanje BDP-a.

"Veoma sam zadovoljan. Imajte na umu da je to isti onaj projekat za koji ste pričali da neće nikad da zaživi", rekao je premijer poručivši da da je sve pod kontrolom, a da bi novinarima bilo bolje da sami čitaju ugovor umesto da im to tumači Balša Božović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja