ŽABAC OPLEO PO ARKANU: Ispričao najveći blam vođe tigrova pred CELIM STADIONOM OBILIĆA, kao i zbog koje hrvatske pevačice je hteo da se razvede!
Foto: Printscreen YouTube, Shutterstock

samo o njemu priča

ŽABAC OPLEO PO ARKANU: Ispričao najveći blam vođe tigrova pred CELIM STADIONOM OBILIĆA, kao i zbog koje hrvatske pevačice je hteo da se razvede!

Društvo -

Željku Ražnatoviću Arkanu (48), ubijenom komandantu Srpske dobrovoljačke garde, pukle su od debljine pantalone nasred stadiona Fudbalskog kluba Obilić, a mnogobrojna publika mu je videla gaće!

Arkan je tada imao 120 kilograma, koje je dobio jedući slatkiše u svojoj poslastičarnici "Ari" na Dedinju, ispričao je Nebojša Tubić Žabac (57), kontroverzni biznismen iz Novog Sada.

foto: Printscreen

- U Arkanovoj poslastičarnici "Ari" postojao je "Žabin specijalitet": švarcvald torta i tri kugle sladoleda (punč, čokolada i jedan voćni). Arkan je kazao Žabi da je često to jeo i da je imao 120 kilograma. Žabac je ispričao kako je izgledala proslava pobede na jednoj važnoj utakmici koju je igrao FK Obilić. Kada su fudbaleri pobedili, svi su se veselili, a Arkan je utrčao na teren, okliznuo se i pao, a pantalone su mu se pocepale i video mu se beli veš! Svi su ćutali, niko nije smeo da se smeje, samo su se Žabac i Mića Petrović valjali od smeha - prepričao je za portal "legende devedesetih" izvor blizak Žapcu, koji je to ispričao za "Balkan Info".

Žabac je ispričao da je Arkan otišao na opasnu dijetu, da ništa nije jeo ni pio, pa je dehidrirao i završio u bolnici.

- Žabac mu je objasnio da to ne sme da radi. Rekao mu je da treba da jede pet puta dnevno, da pije mnogo vode i da se fizički aktivira ako hoće da ubrza metabolizam. Tako je Arkan počeo svakog jutra da dolazi u poslastičarnicu biciklom i uspeo je da smrša - ispričao je Žabac, a prenose "legende devedesetih".

foto: Printskrin

Arkan ludeo za Doris Dragović

Žabac je ispričao za "Balkan Info" da Arkan ludeo za hrvatskom pevačicom Doris Dragović.

- Bio je potpuno očaran tom ženom. Rekao mi je da to nije normalna ženska, već da da je vrh vrhova - bez ustezanja je ispričao Nebojša Tubić Žabac.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track