VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE DEI OTKINUO RUKU DVA DANA U ŠOKU! ŽELI DA POSETI POVREĐENU VODITELJKU:  Bojanov otac otkrio šta se tog kobnog jutra dogodilo!
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Instagram

ne pije, ne puši, on živi od tog volana

VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE DEI OTKINUO RUKU DVA DANA U ŠOKU! ŽELI DA POSETI POVREĐENU VODITELJKU: Bojanov otac otkrio šta se tog kobnog jutra dogodilo!

Društvo -

Voditeljka Dea Đurđević u četvrtak ujutru zadobila je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi kada joj je autobus otkinuo ruku.

Vozač Bojan Jovanović još uvek je u šoku zbog nemilog događaja. Od njega je policija u petak uzela izjavu, a ostali svedoci se još uvek ispituju.

"Bojan je u šoku zbog svega što se dogodilo i teško podnosi sve to", priča njegov otac Milan Jovanović za "Novosti".

"Ispričao mi je da je tog jutra vozio sporo, da je pokušao da obiđe automobil, koji je imao udes. Tog trenutka, međutim, u susret mu je naišlo drugo vozilo. Skrenuo je udesno i zakačio taj zaustavljeni automobil. Onda je proklizao i udario u voditeljku", rekao je Milan, otac vozača autobusa.

Bojan je odmah nakon nemilog događaja otišao u porodični dom koji se nalazi u selu Jagnjilo kod Mladenovca.

"Moj sin je savestan vozač, koji godinama vozi autobuse, i nikada nije imao nikakvih problema", ističe Milan.

"On ne pije, ne puši, živi od tog volana. I ja sam vozač u penziji, prešao sam milione kilometara i znam koliko je taj posao težak. Bojan dve godine radi u istom saobraćajnom preduzeću, i tu liniju 78 veoma dobro poznaje".

Inače, jutros je novinar i Dein partner Mladen Mijatović rekao da je deo dobro i da je u šok sobi, kao i da je psihički dobro podnela sve što se dogodilo.

"Istraga je u toku i ne želim da prejudiciram ishod. Nadležni javni tužilac vodi istragu. Ekipe saobraćajne policije su odmah reagovale", rekao je Mijatović.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track