SRBIJA JE ZGRANUTA OVIM SNIMKOM, NEĆE VAM BITI DOBRO OD REČNIKA OVOG DEČAKA! Kad saznate šta se krije iza pretnji, bićete u potpunom ŠOKU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

roditelji, znate li šta vam deca objavljuju na internetu

SRBIJA JE ZGRANUTA OVIM SNIMKOM, NEĆE VAM BITI DOBRO OD REČNIKA OVOG DEČAKA! Kad saznate šta se krije iza pretnji, bićete u potpunom ŠOKU! (VIDEO)

Društvo -

Snimak na kojem maloletnik preti drugom dečaku šokirao je Srbiju. Naime, dečak koji verovatno nije stariji od 10 godina vulgarnim rečnikom je pretio, kako se pretpostavlja, vršnjaku, a pritom je sve snimio.

Čitava drama se odigrala zato što je, kako on sam navodi, devojčica ostavila dečaka kome su pretnje upućene zbog dečaka koji se snimao.

- Hoću da mu poručim a se ne k*rči da mu ne bi izj*bao celu porodicu! Mamu ti j*bem nesposobnu, ti ćeš meni da lomiš p*čku?! - izgovara dečak na skandaloznom snimku.

On ga zatim poziva da dođe u njegov kraj da ga "izlomi pred celim svetom".

- I sam znaš da te je ostavila zbog mene, i sam znaš da si glup i ružan k'o k*rac. 'Aj dođi u ovaj ovamo kraj ako smeš. - završava dečak.

Pretnje nasiljem su dovoljno ozbiljne, ali kada se na to doda ekstremno vulgaran rečnik i činjenica da je dečak tih godina već ostvario neku vrstu romantičnog odnosa sa devojčicama, situacija prelazi u krajnje alarmantnu.

Upravo zbog ovakvih slučajeva roditelji moraju da budu upućeni na koji način njihova deca koriste društvene mreže, mada se mnogi psiholozi slažu da mališani u ovim godinama ne treba uopšte da imaju profile na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track