Najnovije vesti

ŠOKANTNA ISPOVEST UŽIVO U JUTARNJEM DOMAĆICE IZ POŽAREVCA KOJA JE ROBIJALA U PERUU: Znam ko mi je podmetnuo drogu u torbu (FOTO)
Foto: TV Pink Printscreen

Puštena iz zatvora 2018. godine

ŠOKANTNA ISPOVEST UŽIVO U JUTARNJEM DOMAĆICE IZ POŽAREVCA KOJA JE ROBIJALA U PERUU: Znam ko mi je podmetnuo drogu u torbu (FOTO)

Društvo

Požarevljanka Vase Radović, koja tvrdi da je nasela na lažnu nagradnu igru, pa zbog podmetnute droge u prtljagu završila u peruanskom zatvoru, oglasila se jutros video pozivom u jutarnjem programu.


"U Peru sam dospela kao turista 26. avgusta 2011. i u pitanju je jedna nagradna igra gde sam naravno obmanuta, i ovde sam ostala. Znam ko je stavio drogu u moju torbu, znam osobu lično, jer je ta osoba bila moj vodič sve vreme i pare koje su dali za putovanje i za trošak su bile sve vreme sa tom osobom, kao i moj pasoš i kompletna dokumentacija, karte i sve ostalo", kazala je Vase.

 

 

Njena neverovatna priča završava se boravkom u zatvoru, a potom i, kako kaže, pomilovanjem.

 

"Puštena sam iz zatvora 2018. godine, to je neko predsednikovo pomilovanje. Zahvalna sam im, dolazile su i delegacije, znali su svi da sam nedužna i da odležavam tuđu kaznu, čestitali mi, sve ambasade ovde znaju u meni", priča Vase.

 

 

Ona dodaje i da su posle izlaska iz zatvora usledile teškoće, ali da je stekla i prijatelje koji je podržavaju.

 

"To su dr Aleks, advokat, Norma, žena koja me je primila u svoju kuću, pomaže mi kompletno, advokatica iz Imigracionog, gospodin iz Internacionalne policije. Oni rade sve moguće za mene, ali i oni nailaze na veoma čudne stvari", kazala je Vase na TV Pink.

 

 

Podsetimo, prethodnih osam godina života Vase Radović (49) nalazi se u Limi, u Peruu, odakle nikako ne uspeva da se vrati kući, a tamo je, navodno, dospela na prevaru, preko lažne nagradne igre u kojoj je osvojila besplatno putovanje. 

 

(Kurir.rs/Telegraf)

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...