PRIVATNI ŽIVOT POČEO JE DA TRPI Nestorović: Juče me zaustavio čovek i rekao da hoće da mi kupi KREVET! Žena ne izlazi sa mnom
Foto: Printscreen/PinkTV

ćerka izgasila fejsbuk

PRIVATNI ŽIVOT POČEO JE DA TRPI Nestorović: Juče me zaustavio čovek i rekao da hoće da mi kupi KREVET! Žena ne izlazi sa mnom

Društvo -

Nakon duže pauze, prof. dr Branimir Nestorović jutros se pojavio na malim ekranima, a kako je voditeljka programa ispričala, doktor je posle mesec i po dana ubeđivanja pristao na gostovanje.

"Bilo mi je potrebno da napravim pauzu, isključio sam telefone nikome se nisam javljao i prijalo mi je", rekao je Nestorović gostujući na Prva tv.

On nije želeo da govori o epidemiji korona virusa i komentariše epidemilošku situaciju u zemlji.

Rekao je da je njegov privatni život počeo da trpi dosta i da je to razlog što se "povukao".

"Žena je prestala da izlazi sa mnom... Ja sam samo lekar. Evo juče baš, desilo mi se da sam krenuo u pekaru i da me je zaustavio čovek i rekao mi da hoće da mi pokloni krevet. Kako bre, šta meni poklanjaš krevet...", rekao je Nestorović.

"I moja ćerka morala da ugasi Fejsbuk profil zbog mene", dodao je on.

Govoreći o svom privatnom životu, prisetio se svog detinjstva, letovanja sa roditeljima, studentskih dana koji su mu ostali u najlepšem sećanju i oljdskim odnosima nekad i sad, pa tim povodom rekao:

"Gradili smo kuću tako što smo uzimali pare jedan od drugog, nisu postojali krediti. Uzimali smo i govorili "vratiću ti kad budem imao". Toga danas nema, svi su udaljili. Sad su komšije zaratile, nema više solidarnosti", ispričao je poznati pulmolog.

Dodao je da je na poklon dobio i knjigu o Nikoli Tesli.

- To mi je poslao jedan čovek iz Sarajeva, to je baš lepo i fantastično. Sada ću i ja njemu da pošaljem moju knjigu da se zahvalim. Ovo je više nego da mi je poklonio 1.000 evra - istakao je dr Nestorović.

Ispričao je i da se u njegovoj biografiji nalazi slika "omiljene kokoške".

- Imao sam kokošku, živela je 16 godina i one imaju inteligenciju psa. Mi kažemo da je neko glup kao kokoška, ali kada pustite pile da poraste onda izraste u kokošku koja je inteligentna - ispričao je dr Nestorović.

Kurir.rs/PrvaTV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track