POGLEDAJTE HAOS U PROGRAMU UŽIVO: Reporterka izveštavala o SKANDALU u šabačkoj kafani, a prolaznik uzviknuo JESI TI TO VIDELA SEKO
Foto: Twitter Printscreen

nesvakidašnja situacija

POGLEDAJTE HAOS U PROGRAMU UŽIVO: Reporterka izveštavala o SKANDALU u šabačkoj kafani, a prolaznik uzviknuo JESI TI TO VIDELA SEKO

Društvo -

Građani Srbije ostali su šokirani kada je otkriveno da su vlasnici jednog lokala u Šapcu devojke primoravali na prostituciju.

U Jutarnjem programu TV Prva dogodila se nesvakidašnja situacija kada su se reporteri našli ispred ovog lokala.

Naime, dok je reporterka govorila o ovom slučaju i kako je izgledala akcija hapšenja, slučajni prolaznik upao je u kadar i počeo da je vređa.

- Je l' si ti to videla, je l' si ti to seko videla, idi bre u p**** m*******, sram vas bilo - vikao je na reporterku.

Reporterka se izvinila gledaocima na ometanju a potom nastavila izveštavanje. Između ostalog, rekla je i da niko od meštana nije hteo da stane pred kamere jer godinama znaju šta se događala u kafani ali su o tome ćutali iz straha od komšija koji su uhapšeni.

Podsetimo, zbog sumnje da su primoravali žene na prostituciju, u noći između petka i subote oko 1 sat posle ponoći uhapšeni su V.G. (57), vlasnik objekta "Luna PP zvezda" u Majuru (bivša "Zlatna greda"), njegova supruga E.G. (49) i N.O. (41), iz obližnjih Vladimiraca.

Uhapšenima se stavlja na teret krivično delo trgovine ljudima, a policija je prilikom upada u objekat zatekla četiri devojke u pružanju seksualnih usluga klijentima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track