PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za utorak, 5. januar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ U LAĆARKU: Kod Jovanke, samohrane majke 7 sinova i 2 kćeri! Prvo pitao jel stigla krava DOČEKAN KIFLICAMA I KOLAČIMA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas domaćinstvo Jovanke Đurić, samohrane majke sa devetoro dece u Laćarku.

domaćinstvo Jovane Đurić, Aleksandar Vučić
foto: screenshot Tanjug

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIVA O PRISLUŠKIVANJU: Imam snimke svojih razgovora! Od zvona telefona pa do kraja!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da poseduje snimak dela svojih prisluškivanih razgovora, na kojima se čuje zvono telefona i celi razgovori koje je imao.

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: 2.653 novozaražena, 41 preminuli

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 12.954 osoba dok je njih 2.653 bilo pozitivno.

live blog, Covid19
foto: Screenshot

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Beograd i dalje najveće žarište

U Srbiji je u poslednja 24 sata od korona virusa obolelo 2.653 osoba, a najviše novih pacijenata je u Beogradu - 704, što je za pet više nego prethodnog dana.

POČELA VAKCINACIJA ZDRAVSTVENIH RADNIKA: Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Zoran Radovanović među prvima primio vakcinu

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja prof. dr Zoran Radovanović danas je među prvim zdravstvenim radnicima primio vakcinu protiv korona virusa.

Zoran Radovanović, vakcinisanje
foto: Ministarstvo zdravlja

VAKCINACIJA SPUTNJIKOM POČINJE SUTRA U 11 SATI: Dačić i Vulin na Badnji dan prvi ZAVRĆU RUKAV

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin primiće sutra vakcinu "Sputnjik V" protiv korona virusa iz Rusije.

vakcina, koronavirus, kovid vakcina, Sputnjik V
foto: Shutterstock

DIREKTORKA BATUTA: Krećemo krupnim koracima, cilj je da se ove godine vakcinacijom obuhvati najmanje 20 odsto stanovništva

Direktorka Instituta za javno zdravlje Milan Jovanović "Batut", Verica Jovanović kaže da je cilj da se ove godine vakcinacijom obuhvati najmanje 20 procenata celokupnog stanovništva, kako bi sa imunitetom koji su postigli delovi populacije koji su preležali kovid, dostigli obuhvat od 60 odsto.

Verica Jovanović
foto: Printscreen TV Pink

BAHATI TINEJDŽER (19) UBIO DEČAKA I OCA TROJE DECE: Nišlije tvrde da je Beograđanin danima DIVLJAO I VOZIO KAO LUDAK kroz grad!

N. S. (19) iz Beograda velikom brzinom vozio „audi“ i na trotoaru pokosio Andreja Prekljušaja (12) i Dejana Ilića (48), koji su preminuli od teških povreda

Andrej Prekljušaj, Milan Ilić, Niš, tragedija, udes
foto: Kurir, Privatna Arhiva

OVO JE BAHATI BEOGRAĐANIN KOJI JE "AUDIJEM" POKOSIO DETE I OCA TROJE DECE: Divljao niškim bulevarom velikom brzinom pa proklizao!

Vozač audija smrti, koji je sinoć u Nišu usmrtio dečaka Andreja P. (12) i oca troje dece Dejana Ilića (48), je devetnaestogodišnji Nemanja S. iz Beograda.

Nemanja Stamenković, Niš, udes
foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić, Instagram

SADA TE ČUVA TATA: Potresna poruka osvanula na mestu gde je bahati vozač usmrtio malog Andreja (12) GORE SVEĆE ZA DVE NEDUŽNE DUŠE

Venac sa potresnom porukom posvećenom tragično nastradalom dečaku Andreju Prekljušaju (12), koji je poginuo sa prolaznikom Dejanom Ilićem kad ih je na trotoaru "audijem" pokosio bahati vozač Nemanja S. (19) iz Beograda, postavljen je na mestu tragedije na Bulevaru Medijana.

ISTORIJSKA PRESUDA U NIŠU, MALČANSKOM BERBERINU DOŽIVOTNA: Jovanović nije prisustvovao izricanju! NAJTEŽA KAZNA PRVI PUT U SRBIJI

Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, osuđen je danas na doživotnu robiju zbog toga što je 20. decembra prošle godine u naselju Brzi Brod oteo 12-godišnju devojčicu.

Malčanski berberin, suđenje, Ninoslav Jovanović
foto: Ž. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja