PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za sredu, 2. juna. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ: Ovo su teški dani za RS, opasno je igrati se Bonskim ovlašćenjima! Građani BiH od sutra mogu da se vakcinišu u Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u 11 sati sa delegacijom Republike Srpske, koju predvode predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Aleksandar Vučić, Milorad Dodik
foto: Printscreen/Tanjug

PREDSEDNIK VUČIĆ: Naša zemlja neće ukinuti Srbe zapadno od Drine! Nije u pitanju ni velika ni mala Srbija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija hoće da poštuje međunarodno pravo, ali da neće da dozvoli da joj govore da zapadno od Drine ne postoji 900.000 ili milion Srba.

ČEDA JOVANOVIĆ POTPUNO PODIVLJAO! Demolirao lokal brze hrane u Novom Beogradu?!

Lider LDP Čedomir Jovanović večeras, nešto pre 22 sata demolirao je lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu, nezvanično saznaje Kurir!

čedomir Jovanović, Pončo, brza hrana, vandalizam
foto: Kurir

PRVE SLIKE SA LICA MESTA: Čeda rasturio lokal pa umire od smeha, tvrdi da su ga navijači izazvali (VIDEO)

Lider LDP Čedomir Jovanović večeras, nešto pre 22 sata demolirao je lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu, nezvanično saznaje Kurir!

vandalizam, Čeda Jovanović, Pončo, brza hrana
foto: Kurir

NASTAVLJA SE BORBA SA KORONOM: Novozaraženih 287, preminulo 9, na respiratorima 38 UKUPNO DATO 4.695.976 DOZA VAKCINA

U Srbiji je u prethodna 24 sata na korona virus testirano 10.912 građana od kojih je 287 novozaraženih.

kovid statistika
foto: Printscreen/covid19.rs

KRIMINALKINJA I UBIČICA! Skrnavljenje jezika ili rodna osetljivost? STRUKA PODELJENA zbog JEZIČKE RAVNOPRAVNOSTI

Iako Zakon o rodnoj ravnopravnosti još uvek nije u primeni, najviše polemika u javnosti izazvala je jezička ravnopravnost. Prema tim izmenama, ženu kriminalca zvaćemo kriminalkinja, a ženu ubicu ubičica.

VELIKA PROMENA U BEOGRADSKOM SAOBRAĆAJU! Novi sistem SEMAFORA uskoro na nekoliko lokacija, ali VOZAČI OVO MORAJU DA ZNAJU!

Gužve na beogradskim ulicama su svakodnevne, naročito u vršnom terminu, a ukoliko još, u špicu, na licu mesta nema saobraćajca koji reguliše saobraćaj, kolaps ne gine. Rešenje ovog problema nije na vidiku, ali nova tehnologija možda će smanjiti haos, ukoliko bude radila kako treba.

semafor, žuto svetlo
foto: Profimedia

PROTIV NADRILEKARKE 30 DEVOJAKA PODNELO KRIVIČNU PRIJAVU! Dr estetske medicine upozorava: Mogle su da ostanu bez NOSA ili VIDA

Dok se čeka na saslušanje Olgice Markanović, nadrilekarke osumnjičene da je nasamarila i ugrozila zdravlje 11 osoba, spec. oftamologije i sertifikovani doktor estetske medicine dr Branislav Lukić za Kurir televiziju kaže da su mnoge žrtve upravo kod njega pronašle spas.

Olgica Markanović
foto: Instagram, Screenshot

HAOS NA NASTUPU NATAŠE BEKVALAC: Zbog ogromne posete SPLAV krenuo da TONE, EVAKUACIJA u toku, STIGLA I POLICIJA! (FOTO, VIDEO)

Večeras je na jednom beogradskom splavu nastupila pevačica Nataša Bekvalac, prvi put posle godinu i po dana pauze.

Nataša Bekvalac
foto: ATA Images

DETALJI UBISTVA KOJE JE IZVRŠIO PLAĆENI UBICA IZ SRBIJE: Aleksandar dao cigaretu Egipćaninu, pa mu SAČMAROM RAZNEO GLAVU

Istraga policije Malte o brutalnom ubistvu Valida Salaha Abdel Motaleba Mohameda (42) od samog starta je tvrdila da je motiv droga jer je egipatski državljanin imamo podeblji dosije zbog posedovanje i trgovine narkoticima.

Aleksandar Stojanović
foto: printscreen YT

PRONAĐEN TAJNI MAGACIN LAŽNOG HIRURGA SAVE: Policija uspela da locira opremu kojom je NASRED TERAZIJA kasapio žrtve 5 godina

Lažni doktor Sava Knežević pokušao je da sakrije dokaze svojih zlodela, ali zahvaljujući temeljnoj istrazi i dobrom radu beogradske policije sva korišćena medicinska oprema i dokazi o isplatama pacijenata pronađeni su u kući njegovog ujaka u Putincima.

Sava Knežević, Aleksandra Prijović, Severina Kojić, Ana Korać
foto: Printskrin/Instagram, Ana Paunković, Kurir

POSLE MAJSTORICE DO TITULE! Vaterpolisti Radničkog prvaci Srbije! FOTO

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca novi su prvaci Srbije pošto su večeras na svom terenu pobedili ekipu Novog Beograda sa 13:9 (1:0, 3:4, 3:1, 6:4), u majstorici finalne serije Superlige Srbije.

Radnički, vaterpolo
foto: VK Radnički

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track