Najnovije vesti

DRUŠTVENI FENOMEN U SRBIJI: Samohrana majka odvaja od usta petoro dece da usreći ovaj rijaliti par! Mesečno im pošalje 50 evra
Foto: Ana Paunković, Shutterstock

nesvakidašnje

DRUŠTVENI FENOMEN U SRBIJI: Samohrana majka odvaja od usta petoro dece da usreći ovaj rijaliti par! Mesečno im pošalje 50 evra

Društvo

Od pazara na pijaci na kojoj radi svakog dana odvoji po 200 dinara za bračni par iz rijalitija

BEOGRAD/SMEDEREVO - Samohrana majka petoro dece, svakog dana odvaja od usta naslednika da bi Luni i Marku poslala bar 50 evra mesečno?!

Samohrana majka (44) iz Smedereva svakog dana odvaja od usta naslednika da bi Luni Đogani i Marku Miljkoviću poslala bar 50 evra mesečno. Možda u tome i ne bi bilo ništa čudno da ova žena, koja je očito veliki fan rijaliti-para, pre nekoliko godina nije bila na rubu egzistencije, piše Republika.

Naime, njena tužna priča o tome kako se šestoro Rajičića bori sa glađu, siromaštvom i zimom potresla je Srbiju, koja se digla na noge da Marijinu kuću u fazi raspadanja osposobi za život njene porodice, koju je prehranjivala preko kazana narodne kuhinje.

Danas ova žena, o kojoj su mediji pre nekoliko godina pisali da za svojih petoro mališana ne može da obezbedi ni najosnovnija sredstva za život, brine kako svakodnevno da izdvoji po 200 dinara od zarade na pijaci ne bi li Lunu i Marku obezbedila pomoć.

Republika je došla u posed audio-snimka na kom se jasno čuje kako Maja, kao Lunin i Markov vatreni fan, priča da od dece odvaja da bi Marku i Luni slala novac i još zamera drugim obožavaocima što im je žao da izdvoje za svoje idole.

- Ja mogu uvek, pored mojih petoro dece, da skupim novac! Sklonim od pijace danas 200 dinara, sutra 200 dinara i skupim 50-60 evra. Ali uvek mogu da dam i moje se vidi i moje se zna. To što ne vide pojedini, to je njihovo - priča Maja u snimku i dodaje da ima onih koji ne daju i prave se ludi, a mogu da skupe.

- A ja kad pitam da kupimo Luni poklon, niko nije hteo sa mnom da kupi, ima onih koji su dali, ima koji ne daju. Koji se prave ludi. Velika podrška, a nikad se niko nije setio da uplati 10-20 evra Luni za poklon. Luni i Marku nikada ne kupujem samo jednom. Sad će neko da me snimi, ali boli me ku*ac, ja ću s mojim parama da radim šta hoću i kupim kome hoću. Znaju da pričaju neke gluposti. Šalju im med, ajvar. Ma pu*ite ga i s medom i ajvarom! Imaju oni i meda i ajvara, i hrane, i tompusa i pića koliko hoćeš. Budi čovek, pa im kupi nešto više - rekla je Maja u audio-snimku Republike.

Podsećanja radi, ta Smederevka je 2017. podigla Srbiju na noge jer, kako je tada pisao dnevni list Novosti, Marija je sa decom živela na rubu egzistencije.

Njena priča je pogodila mnoge jer je u periodu 2017, kao samohrana majka, živela sa petoro dece od jednog obroka narodne kuhinje dnevno. Po ciči zimi i temperaturi ispod nule boravili su u maleckoj udžerici, čiji zidovi su bili crni, krivi i nabubreli od kišnice, koje je bilo gotovo nemoguće zagrejati. U nabavci ogreva Maja je jednom prilikom čak mogla glavu da izgubi, kada je, sakupljajući drva iz vode, upala u Dunav.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja