00:57

Dugoročna vremenska prognoza

vremenska prognoza

VREME ĆE VAS SLUDETI: Biće smrzavanja, kiše, snega a evo kad stiže OTOPLJENJE

Društvo -

Poslednji radni dan u nedelji, ispratili smo uz pretežno oblačno vreme.

Kiša je padala u nižim predelima, dok je u pojedinim krajvima bila i susnežica. Na planinama, kao što smo navikli za ovo doba godine, padao je sneg.

A u danima pred nama, na severu Srbije očekuje se suvo vreme, dok će u ostalim predelima biti pretežno oblačno. Povremeno će padati slaba kiša, susnežica i sneg. Duvaće jači severozapadni vetar.

Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša do 8. U nedelju se očekuje razvedravanje na zapadu i jugozapadu zemlje. Najniža temperatura od -1 do 2, a najviša od 2 do 9 stepeni. U ponedeljak će biti promenljivo oblačno vreme sa mešovitim padavinama. Vetar slab i umeren. Najniža temperatura od -2 do 4, a najviša od 3 do 8 stepeni.

Sutra nas u Beogradu očekuje sunčano vreme. Duvaće umeren, severni vetar. Minimalna temperatura 1, a maksimalna dnevna 6. Uživajte u vikendu koji je pred nama.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:52

Milici (30) što pre neophodna transplatacija bubrega!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track