NEVIĐEN OBRAČUN U STUDIJU KURIRA! Nasrnuli jedan na drugog MAČEVIMA, borba došla do usijanja: Tlo podrhtava, sve se trese (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

NEVIĐEN OBRAČUN U STUDIJU KURIRA! Nasrnuli jedan na drugog MAČEVIMA, borba došla do usijanja: Tlo podrhtava, sve se trese (VIDEO)

Društvo -

Da li znate nekog dečaka koji nije sanjao da postane vitez?

Udruženje za očuvanje starih zanata i veština „Beli orlovi“ žive svoj san i u 21. veku rekonstruišu srednji vek.

Oni su godinama organizatori najvećeg viteškog festivala u Evropi, pod nazivom Just Out, ali ove godine dovode vitezove u Beograd. Na Donjem Kalemegdanu između 25. do 27. avgusta održaće se srednjovekovni festival "Beli orlovi".

Ovu veštinu demonstrirali su u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziju, a pogledajte kako to izgleda kada se obuče oklop i stave štit i mač:

00:53

NEVIĐEN OBRAČUN U STUDIJU KURIRA! Nasrnuli jedan na drugog MAČEVIMA, a borba je bila VITEŠKA: Tlo podrhtava, sve se trese

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track