"OVO JE PRESEDAN U NAŠOJ ZEMLJI" Advokat o suđenju roditelja dečaka ubice iz Ribnikara: Tužilaštvo se našlo u ozbiljnom problemu!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"OVO JE PRESEDAN U NAŠOJ ZEMLJI" Advokat o suđenju roditelja dečaka ubice iz Ribnikara: Tužilaštvo se našlo u ozbiljnom problemu!

Društvo -

U ponedeljak je počelo suđenje roditeljima dečaka ubice iz škole Vladislav Ribnikar. Oni su na suđenju izjavili da nisu krivi.

Nastavnica istorije koja je 3. maja 2023. godine u masakru u toj školi teško ranjena podnela tužbu za naknadu nematerijalne štete parničnom odeljenju Višeg suda u Beogradu protiv oca i majke dečaka ubice.

Gost "Pulsa Srbije" ovim povodom je Aleksandar Radivojević, advokat.

01:21

OVO JE PRESEDAN U NAŠOJ ZEMLJI Advokat o suđenju roditelja dečaka ubice iz Ribnikara: Tužilaštvo se našlo u ozbiljnom problemu!

- Taj predmet u Beogradu je, naravno, uz sav pijetet i prema žrtvama i roditeljima i tako dalje, on je prvenstveno pravno jako interesantan. To je presedan, prvo u Srbiji, naravno, u inostranstvu smo videli da postoje nekakvi slični događaji, ali u Srbiji je presedan, nikada tako nešto nije dogodilo, da neko dete, zapravo u krivičnom pravnom smislu to je dete, počini takav zločin i da za to ne može da odgovara - započeo je Radivojević, pa nastavio:

- I onda je, naravno, s obzirom da pravda vapi za time da se donese neka odluka i ustanovi odgovornost u ovoj stvari, tužilaštvo mislim da se našlo u ozbiljnom problemu oko toga šta staviti na teret roditeljima koji su, zapravo, odgovorni za to što je njihovo dete uradilo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

03:16

ZAŠTO OSUMNJIČENI ZA MASAKR U MLADENOVCU NE IDE NA DOŽIVOTNU? Advokati za Kurir TV pojasnili zakonske odredbe koje ga štite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track