LEPA VEST: U četvrtak sunčano, do 20 stepeni!

Najzad

LEPA VEST: U četvrtak sunčano, do 20 stepeni!

Društvo -
I u petak toplo i u najvećem delu zemlje pretežno sunčano. Krajem dana kiša

BEOGRAD - U Srbiji će u četvrtak vreme biti pretežno sunčano i toplo, do 20 stepeni, saopštio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije.

Ujutro će biti magle i niske oblačnosti, ali će potom u najvećem delu zemlje biti pretežno sunčano i toplo, dok će na jugu i jugoistoku biti malo do umereno oblačno. Vetar će biti slab, uglavnom južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura biće od četiri do devet, najviša dnevna od 17 do 20 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab, južni. Minimalna temepratura biće oko osam, maksimalna oko 20 stepeni.

U Srbiji će u petak biti toplo i u najvećem delu zemlje pretežno sunčano. Popodne se na severu očekuje naoblačenje, a krajem dana mestimična kiša i pljuskovi sa grmljavinom.

U subotu će biti relativno toplo, promenljivo oblačno mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U nedelju će biti malo svežije i promenljivo oblačno, na severu sa dužim sunčanim intervalima, a u centralnim i južnim krajevima ponegde sa kišom i pljuskovima.

U ponedeljak će biti malo hladnije sa temperaturom oko ili ispod proseka, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Od idućeg utorka će biti promenljivo oblačno, toplije i pretežno suvo, s dužim sunčanim intervalima u najvećem delu zemlje.

Biometeorološka prognoza za četvrtak: Hronični bolesnici mogu osetiti izvesne tegobe, uprkos poboljšanju vremenskih prilika. Moguće meteoropatske reakcije su nervoza i zamor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track