Najnovije vesti

ČANAK KRENUO KA HRTKOVCIMA, PA GA ZAUSTAVILI KOD RUME: Naišli smo na preprečena vozila policije!  Tri automobila LSV probila se do Jarka!
Foto: Twitter/NevenaSubotic

zabranjeno svako okupljanje

ČANAK KRENUO KA HRTKOVCIMA, PA GA ZAUSTAVILI KOD RUME: Naišli smo na preprečena vozila policije! Tri automobila LSV probila se do Jarka!

Politika

Lider Lige Socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da funkcioneri te stranke nisu stigli danas do Hrtkovaca, jer ih je policija zaustavila na putu nakon što su izašli iz Rume.

 

 

On je  rekao da su naišli na preprečena vozila policije i da im je tu rečeno da je zabranjeno svako okupljanje u Hrtkovcima i da ne mogu dalje.

 

 

Čanak je rekao da je na tom mestu bilo prisutno stotinak policajaca i da je zaustavljeno svako vozilo koje je ulazilo u blokiran deo.

 

"To bi bila standardna policijska procedura da su to uspeli i sa Šešeljem (Vojislav). To bi onda značilo da rade svoj posao", rekao je Čanak.

 

Lider LSV-a je kazao i da će ostati na tom mestu, jer ne mogu da ostave kolege iz Liberalno demokratske partije, čiji je aktivista napadnut u mestu Jarak, nedaleko od Hrtkovaca.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Marina Lopičić)

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Policija sprečava sukob radikala i LDP-a u Hrtkovcima - drugi deo

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...