EKSKLUZIVNO! KOKEZA NA DEVOJKU TAMARU POTROŠIO NAJMANJE 100.000 EVRA: Odsedali u hotelu u kojem je noć 800 evra!
Foto: Privatna Arhiva

ŠIROKO

EKSKLUZIVNO! KOKEZA NA DEVOJKU TAMARU POTROŠIO NAJMANJE 100.000 EVRA: Odsedali u hotelu u kojem je noć 800 evra!

Politika -

Šef FSS lepšoj polovini obezbedio stan i kola, plaća joj najluksuznija putovanja, kupuje joj najskuplju garderobu, obuću, tašne, nakit... Njeno je da samo bude uz njega i da je izazovna, priča izvor Kurira

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza, koji je nedavno privođen u SBPOK na saslušanje, potrošio je na svoju devojku, top-model Tamaru Lazić, najmanje 100.000 evra, saznaje Kurir.

Ova manekenka je, kako smo pisali, najpoznatija po reklamama za seksi donji veš, ali i po tome što je pre nekoliko godina bila u ozbiljnoj vezi sa unukom nekadašnjeg predsednika Rusije Borisa Jeljcina.

Tamara Lazic
foto: Privatna arhiva

Šakom i kapom

- Da li je interesovanje ili interes, pitanje je... Kokeza i Tamara su se upoznali u Meksiku, i to tako što je on platio svim manekenkama iz jedne modne agencije putovanje u ovu egzotičnu zemlju. Hotel koji je izabrao je toliko luksuzan da je samo jedna noć u njemu 800 evra. Čašćavao je sve te manekenke koje su išle na putovanje, kupovao im je skupocene poklone, a dve-tri su se posebno zainteresovale za njega. Na kraju je Tamara otpočela vezu s njim, ali je, pre svega, pala na luksuz koji joj je on nudio - priča izvor Kurira blizak manekeni.

Lazićevoj je to veoma godilo, jer je navikla na život na visokoj nozi, a pošto joj je karijera krenula nizbrdo, šansa joj je bio upravo neko ko raspolaže velikom sumom novca i ne štedi kad su njeni prohtevi u pitanju.

- Ona je bila model do pre tri godine, ali je zanemarila životni stil koji bi trebalo da ima neko ko brine o svom telu i bavi se modelingom. Sve manje je vežbala, a sve više se zabavljala, pa se čak uvukla i u neke poroke. To je dovelo do toga da sve manje ima posla. Slaviša Kokeza joj se pojavio kao idealan. Bukvalno je izdržava, obezbedio joj je stan, kola, plaća joj najluksuznija putovanja na mesta u kojima odseda svetski džet-set, kupuje joj najskuplju garderobu, obuću, tašne, nakit... Njeno je da samo bude uz njega i da je seksi i izazovna - kaže naš sagovornik.

Carinska mafija

Podsetimo, Kokeza je poslednjih nedelja u žiži interesovanja zbog navodnog učestvovanja u zloupotrebama u Upravi carina i zbog povezanosti sa ekipom privedenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Saslušan je dva puta, ali je odbio poligrafsko ispitivanje, čak i na samo jedno pitanje - da li je učestvovao u planiranju ubistva Aleksandra Vučića.

Inače, kako se sumnja, Kokeza i Belivuk su, praktično, imali paralelnu carinu, kroz koju je u Srbiju ulazila ogromna količina robe, van zvanične kontrole. Samo od krijumčarenih cigareta, procenjuje se, ta je grupa ostvarila profit od oko 640 miliona evra.

Instagram

Kačila zajedničke fotke, pa obrisala

l Pored svojih golišavih i provokativnih fotografija koje objavljuje na Instagramu, Tamara je objavila i fotografiju s Kokezom. Napravila je njihov zajednički selfi i objavila ga na Instagramu, ali je on tražio od nje da skine sliku, što je ona i uradila, jer su ipak u tajnoj vezi. Kurir ekskluzivno objavljuje njihovu zajedničku fotografiju.

U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE:

VIRUSONOŠE! AKO IMATE I ANTITELA, MOŽETE DA ŠIRITE KORONU

Postoji i dobra vest, evo koliko to može da potraje!

RIGOROZNE SANKCIJE ZA ONE KOJI KRŠE MERE

Krizni štab može tražiti da kazne za nenošenje maski budu 50.000 dinara!

MOŽE LI SE VEROVATI OVOM ČOVEKU

Đilas po svetu sakrio milione, izbegavao poreze, a obećava građanima kule i gradove!

DRAMATIČNO! BAKA NE DA UNUKE

Otac maltretirao decu, snajina majka ih izbacila na ulicu, zato ne žele da idu od mene

SEKA SE PRISETILA OCA PA SE RASPLAKALA U EMISIJI UŽIVO

Doživeo je da vidi Jakova, posle toga je preminuo, FALIO mi je U ŽIVOTU!

ŠABANOV UNUK POSTAJE OTAC!

Devojka Luke Adžića TRUDNA, otkrili su kog je pola BEBA

PIO JE RAKIJU IZ BRODAREVA I ZNAO SRPSKE PSOVKE

Život ruskog pesnika Jevgenija Jevtušenka pretočen u film VOLEO BEOGRAD I MILENU

SARADNJA S LAUŠEVIĆEM BILA JE ZA MENE NAJBOLJA GLUMAČKA ŠKOLA

Ivana Zečević o seriji Kalkanski krugovi i scenama s dečkom Pavlom

CEO SVET SLAVI SVETSKI DAN POEZIJE

Hit u Srbiji je pesnikinja koja vozi traktor, a ovo je njena najšerovanija pesma

SRAM VAS BILO!

Rukometašicama večito kriv Savez! Je l' selektor igrao onako BEZVOLJNO u odbrani i MAŠIO ZICERE u napadu?!

NE PROPUSTITE

DANAS SU MLADENCI! Kurir poklanja IKONU 40 MUČENIKA SEVASTIJSKIH sa zlatotiskom i molitvom

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju praznik Svetih 40 mučenika sevastijskih - u narodu poznat kao Mladenci.

Tim povodom dnevne novine Kurir danas svim čitaocima poklanjaju ikonu SVETIH 40 MUČENIKA SEVASTIJSKIH sa zlatotiskom i molitvom.

Mladenci su posvećeni uspomeni na stradanje Svetih četrdeset vojnika, mladića, jednog puka u gradu Sevastiji, koji su 320. godine, za vreme cara Likinija, prešli u hrišćanstvo uprkos izričitoj carevoj zabrani. Svi su bili vojnici u rimskoj vojsci i verovali su u Isusa Hrista.

Ovo je praznik sa mnogo običaja u srpskom narodu. Na ovaj dan žene ustaju rano i mese četrdeset kolačića, koji se nazivaju mladenčići, i simbolizuju dug, srećan i sladak život. Mladenčići se premazuju medom, domaćice ih nude deci i svima koji dođu u kuću pre podne.

Mladence proslavljaju supružnici u prvoj godini braka, tačnije, oni koji su se venčali posle 22. marta prethodne godine.

Na taj dan mladenci u svoj dom primaju goste, koji im donose poklone, a mlade domaćice pokazuju svoje umeće i spretnost.

Kurir poklon
foto: AMG

Čitajte KURIR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track