SRAMNO! VLJORA ČITAKU SAMO VREBA PRILIKU DA NAPADNE SRBIJU Ambasadorka lažne države Kosovo sad udarila na Konstraktu?! (TVIT)
Foto: Profimedia, Nemanja Nikolić

na meti naša evrovizijska predstavnica

SRAMNO! VLJORA ČITAKU SAMO VREBA PRILIKU DA NAPADNE SRBIJU Ambasadorka lažne države Kosovo sad udarila na Konstraktu?! (TVIT)

Politika -

BEOGRAD - Vljora Čitaku, ambasadorka lažne države Kosovo u SAD, sramno je napala predstavnicu Srbije za izbor pesme Evrovizije Anu Đurić Konstraktu zbog uskršnje čestitke koju je pevačica uputila obožavaocima.

Konstrakta je na fotografijama sa uskršnjom temom sedela na stolici, dok su oko nje bila postavljena dva stočića u obliku latiničnog slova "Z" koja su i rnaije korišćena u televizijskim emisijama.

Iako je u pitanju samo slučajnost, mnogi su te fotografije zlonamerno tumačili kao podršku ruskoj vojsci, koja tokom specijalne operacije u Ukrajini svoja vozila obeležava istim slovom kako bi se izbegla prijateljska paljba.

– U svetu je veoma malo "Z zemalja", a na čelu su očigledno Rusija i Srbija. Oni rade po istom priručniku i političkoj filozofiji – napisala je Čitakuova na svom Tviter nalogu, na kojem je podelila tvit u kome se, uz Konstraktinu fotografiju, tvrdi da Srbija podržava rusku operaciju u Ukrajini.

Konstrakta je juče, kao svojevrsni odgovor na dramu koja se stvorila zbog stočića, na instragamu podelila tri objave.

U jednoj je pisalo: "Danas sam shvatila, ipak je ravna", u drugoj "Tupak je živ", a u trećoj "I svemir je ravan", čime je opisala sav besmisao insinuacija, kao i pokušaja ljudi da od stolova koji su deo scenografije naprave teoriju zavere.

Kurir.rs/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track