Aleksandri Jerkov pretio funkcioner opozicije!
Foto: KURIR

Nema joj života u Novom Sadu

Aleksandri Jerkov pretio funkcioner opozicije!

Politika -
Poručeno mi je da, ako za 48 sati ne zakažem nastavak vanredne sednice Skupštine grada, za mene više nema života u ovom gradu, a kamoli u bavljenju politikom - rekla je Jerkov.

Predsednici Skupštine Novog Sada Aleksandri Jerkov danas su telefonom upućene ozbiljne pretnje u kojima se od nje traži da u roku od 48 sati zakaže nastavak skupštinskog zasedanja.

Jerkov je potvrdila da su joj upućene ozbiljne pretnje zbog kojih je obavestila policiju, ali da zbog daljeg toka istrage neće da u javnost iznosi više detalja.- Mogu samo da kažem da je reč o visokom funkcioneru jedne opozicione stranke u gradu i da mi je poručeno da, ako za 48 sati ne zakažem nastavak vanredne sednice Skupštine grada, za mene više nema života u ovom gradu, a kamoli u bavljenju politikom - rekla je Jerkov. Jerkov je ranije danas zakazala nastavak vanredne sednice, na čijem dnevnom redu je i zahtev za smenu gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, za 12. septembar.S obzirom na to da na vanrednoj sednici koja je trebalo da bude održana 29. avgusta u sali nije bilo nijednog odbornika, Jerkov je odložila sednicu.- Ja bih pretnje mogla da shvatim i neozbiljno, ali nas iskustva uče da se stvari uvek ne završe dobro - rekla je Jerkov i dodala da su pretnje stigle neposredno pre nego što će medijima objaviti datum nastavka sednice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track