"KAKO JE MOGUĆE DA SU ORUŽANE FORMACIJE IZ SRBIJE PREŠLE NA KOSOVO U TOM TRENUTKU?!" Miletić oštro: Mene brine samo to pitanje
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"KAKO JE MOGUĆE DA SU ORUŽANE FORMACIJE IZ SRBIJE PREŠLE NA KOSOVO U TOM TRENUTKU?!" Miletić oštro: Mene brine samo to pitanje

Politika -

Dejan Miletić, iz Centra za proučavanje globalizacije, gostovao je u emisiji Usijanje gde je govorio o nemilim događajima na Kosovu.

Miletić se takođe potom dotakao i Milana Radojčića.

02:26

KAKO JE MOGUĆE DA US ORUŽANE FORMACIJE IZ SRBIJE PREŠLE NA KOSOVO U TOM TRENUTKU?! Miletić

- Što se tiče Milana Radojčića sam predsednik vučić je rekao da će ga tužilaštvo pozvati i čuti od njega šta ima da kaže. Budući da je on preuzeo odgovornost za celo organizovanje ove grupe i njeno dejstvovanje na prostoru KiM-a. Mene ne uzbuđuje šta će to drugi da kažu, već kako je to sve moguće. Kako je moguće da oružane formacije iz Srbije pređu na prostor Kosova i izvedu određene akcije u najnepovoljnijem trenutku po Srbiju? - rekao je Miletić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:21

HRVATSKIM PORTALIMA JE TAKOĐE JASNO KO JE KRIVAC ZA SUKOB U BANJSKOJ! Stručnjaci: Srbima na KiM-u je dozlogrdio Kurti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track