ANALITIČAR DEJAN MILETIĆ O FORMIRANJU POKRETA ZA NAROD I DRŽAVU! Evo kada je realno da se oformi i kakav mu je potencijal
Foto: Kurir Televizija

ŠIRI FRONT

ANALITIČAR DEJAN MILETIĆ O FORMIRANJU POKRETA ZA NAROD I DRŽAVU! Evo kada je realno da se oformi i kakav mu je potencijal

Politika -

Pokret za narod i državu, čije je formiranje najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, po svemu sudeći mogao bi da bude oformljen uoči predstojećih novih beogradskih izbora, za koje se prognozira da će se održati 28. aprila, ocena je analitičara Dejana Miletića.

Kako kaže za Kurir, nije uopšte nerealno da, u slučaju da nas na proleće čekaju izbori, ovaj pokret bude bude oformljen pre njihovog održavanja.

Dejan Miletić
foto: Kurir TV

- Realno je da se do izbora formira taj jedan širi front koji bi svakako trebao da donese broj glasača koji prevazilazi onaj broj koji ima Srpska napredna stranka, imajući u vidu i sve one koji glasaju za predsednika Vučića. Verujem da je ogroman potencijal tog pokreta jer bi on bio dodatni sinergetski podsticaj ka budućnosti, front koji bi svima bio blizak osim onima koji bi da uruše Srbiju i njene institucije. Sigurno je da bi on bio pobednički na izborima, vođen pre svega Vučućem i brojnim istaknutim političarima - jasan je Miletić.

Bonus video:

01:10

ŠTA TAČNO PODRAZUMEVA STRANKA NARODNI POKRET?! Matović analizira: Cilj nastajanja toga je konkretan i izuzetno koristan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track