ĐUKA MOLER PONOVO BRILJIRA: Gašić nije imao zlu nameru!
Foto: Dragana Udovicic

Sramotno

ĐUKA MOLER PONOVO BRILJIRA: Gašić nije imao zlu nameru!

Politika -
I kao da nije bilo dovoljno sramno što je ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio - "što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu” - oglasio se i Vladimir Đukanović.

Ovaj poslanik SNS pokušao je, očigledno neuspeošno, da odbrani Gašića tvrdeći da ministar "nije imao nikakvu zlu nameru."

"Slažem se da ministar mora da vodi računa nd svakoj izgovorenoj reči, ali u ovom slučaju trunke zle namere ministra Gašića nije bilo", napisao je Đukanović na svom profilu.

Kada je čuo da je premijer Aleksandar Vučić rekao da Gašić posle ovoga ne može da ostane na čelu ministarstva odbrane, Đukanović se ponovo oglasio na Tviteru.

Podsetimo, Ðukanović je svojevremeno žene žrtve nasilja nazvao kretenima, a kampanju koja je zbog njih pokrenuta „glupošću i svinjarijom“.

Naime, on se u jednoj od svojih emisija obrušio na nevladinu organizaciju, nazivajući aktivistkinje „kretenima“, a kampanju koju vode „glupošću i svinjarijom“. Ðukanoviću je bio sporan bilbord na kojem je pisalo „Pozdrav iz Srbije, zemlje koja toleriše nasilje nad ženama.“

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track