KORINO MINISTARSTVO: Zorana, odakle ti sat?
Foto: Zorana Jevtić, Twitter

Nisu mogli da odole: Da li je ovaj tvit baš slučajan

KORINO MINISTARSTVO: Zorana, odakle ti sat?

Politika -

Ministarstvo za državnu upravu na zvaničnom Tviter nalogu šerovalo Kurirovu naslovnu stranu, ali ju je pod pritiskom kabineta ministarke skinulo

Ministarka za državnu upravu Kori Udovički zapitala se odakle njenoj koleginici Zorani Mihajlović sat od 20.000 evra. Ministarstvo za državnu upravu, naime, postavilo je pre dva dana na svoj zvanični Tviter nalog naslovnu stranu Kurira koja od ministarke Mihajlović traži objašnjenje odakle joj „Diorov“ sat, ali ju je brže-bolje skinulo.Podlegli pritiskuPrema saznanjima Kurira, oni su morali da povuku našu naslovnu stranu pod pritiskom Mihajlovićkinog kabineta, i iako su ih na društvenim mrežama prozvali da nisu slučajno potkačili ministarku, u Korinom resoru tvrde da im se omaklo.Korino ministarstvo je, naime, postavilo naslovnu stranu Kurira „Bahata ministarka, odakle ti, bre, pare“. Neobičan potez u kojem jedna ministarka proziva drugu odmah je izazvao pažnju na društvenoj mreži, a većina je komentarisala da to sigurno nije slučajno. Međutim, u ministarstvu su brže-bolje obrisali tvit i krenuli u pravdanje.- Još jednom se izvinjavamo zbog tvita za koji ne znamo kako je nastao. Greške se dešavaju i žao nam je što nemamo sada odgovor na to pitanje - izvinjavao se Korin tim.U ministarstvu su i juče ostali pri svome i ponovo tvrdili da ništa nije planirano.- Upućujemo izvinjenje zbog tvita koji je apsolutno nenamerno poslat. Nadamo se da i sam sadržaj govori da je u pitanju samo jedna tipična slučajna greška koja se događa svima. Peru seMinistarstvo insistira na aktivnoj komunikaciji s građanima i na društvenim mrežama, što se vidi po frekventnosti postova i odgovaranju na pitanja pratilaca. Nadamo se da ćemo u tome biti još bolji i da se ovakve greške neće ponavljati - pravdali su se u Korinom resoru.E. K.

LikovanjeKOLEGE IZ STRANKE JOJ NE VERUJUKako tvrdi naš izvor iz vrha vlasti, nije čudo što je naslovna Kurira izazvala toliku pažnju, jer čak i u SNS sumnjaju u objašnjenje Mihajlovićeve da sat koji nosi košta svega 350 evra, koliko je ona tvrdila.- Retko ko u SNS veruje da je sat plaćen onoliko koliko je Zorana saopštila. Otkako je objavljena priča, svi šuškaju da je bilo pitanje vremena kad će se provaliti da živi na visokoj nozi i postaviti pitanje odakle sve to - kaže izvor Kurira.

NA OVA PITANJA ZORANA NEĆE DA ODGOVORI1. Koliko će ministarka Zorana Mihajlović platiti legalizaciju stana na Dedinju?2. Koliko je ministarka platila ovaj stan?3. Da li je obavestila Agenciju za borbu protiv korupcije o sumnji da je u sukobu interesa jer je ministarstvo koje je vodila učestvovalo u postupku legalizacije njenog stana? 3. Da li oseća odgovornost što je već 18 godina vlasnica bespravno izgrađenog stana, dok kao ministarska donosi zakon o legalizaciji?4. Zbog čega je u nekim imovinskim kartama prijavljivala trosoban, a u drugim četvorosoban stan?5. Koliko košta „Diorov“ sat koji nosi?6. Kako uspeva da sa svojom zaradom kupi ovakav sat i svu ostalu skupocenu odeću i šminku, kao i da plaća šminkerku?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track