PRVI PUT SA OCEM U GUČI: Šutanovac sa sinom Predragom uživao u Saboru trubača
Foto: Printscreen Twitter

Pratili nastup tasta i dede Miroslava Ilića

PRVI PUT SA OCEM U GUČI: Šutanovac sa sinom Predragom uživao u Saboru trubača

Politika -

Kandidat za predsednika DS Dragan Šutanovac, uprkos brojnim obavezama oko stranačke kampanje, našao je vremena da sa porodicom poseti ovogodišnji, 56. Dragačevski sabor trubača.

Demokrata je u Guču stigao u pratnji sina Predraga, kome je ovo bila prva poseta trubačkoj fešti. Familijarno su iz publike pružili podršku tastu i dedi Miroslavu Iliću, koji je u nedelju uveče nastupio u okviru završne večeri Sabora.

Šutanovac za Kurir objašnjava da, iako to nije milje u kome se snalazi njegov sin Predrag, koji sluša potpuno drugačiju muziku od one koja je u Guči, ipak je prihvatio da odu skupa, kako bi, pre svega, dali podršku dedi, ali kako bi i sam mogao da vidi i oseti specifičnost Sabora trubača.

"Koliko vidim, osećanja su mu pomešana, a da li mu se svidelo najbolje će se videti iduće godine kad bude izrazio želju da li mu se opet ide. Nažalost, sam Sabor trubača se u jednom delu pretvorio u vašar sa neobičnom muzikom koja se preklapala i preglašavala od lokala do lokala, što nije izvorna ideja", priča demokrata.

On dodaje i da su se, sve skupa, lepo proveli, ali i sa ponosom ističe da je "Slavuj iz Mrčajevaca" imao odličan nastup.

"Po povratku smo stigli da odgledamo i košarkašku utakmicu reprezentacije", podelio je Šutanovac sa nama svoje impresije iz Guče.

(EPK/M. Jeremić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track