TOMINA SULTANIJA: Dragica Nikolić kupila haljine od šeikove žene za 10.000 evra
Foto: Marina Lopičić

Prva dama se pošteno ponovila

TOMINA SULTANIJA: Dragica Nikolić kupila haljine od šeikove žene za 10.000 evra

Politika -
Supruga predsednika naručila dve toalete iz unikatne kolekcije bivše misice Jelene Jakovljević bin Drai

BEOGRAD - Dragica Nikolić dopunila je svoju bogatu kolekciju sa još dve haljine, i to kakve - za toalete kreatorke Jelene Jakovljević bin Drai, supruge arapskog šeika Saida, ona je platila oko 10.000 evra, saznaje Kurir!- Dragici se veoma dopala Jelenina kolekcija visoke mode jer je reč o formalnoj, ali ujedno i vrlo elegantnoj liniji večernjih haljina. Jelenine haljine su u proseku oko 1.000 evra, ali ekskluzivne, kakve je naručila Dragica Nikolić, idu i do 5.000 evra - kaže naš izvor, odlično upoznat sa ovom narudžbinom.Pozivnica za revijuPrva dama je, kako saznajemo, rešila i da dotera liniju.

- Dragica Nikolić je tražila da joj Jelena pošalje svoj specijalan režim ishrane, modifikovanu Dukan dijetu, što će ona i učiniti. Drago joj je ako može da pomogne prvoj dami - navodi naš sagovornik. Inače, Nikolićeva je od Jelene bin Drai dobila pozivnicu za reviju, koju je pre dva dana održala u Podgorici u okviru tamošnje nedelje mode.- Obećala je da će doći, ali ipak nije uspela da uklopi svoje obaveze - kaže naš izvor.Komentar Jelene bin Drai nismo dobili do zaključenja ovog broja. Njen portparol Jelena Đokić nam je kazala da ona neće to komentarisati.

Ćute ko zaliveniNi prva dama Dragica Nikolić nije bila voljna za komentar. Njena savetnica za medije Iva Žikić najpre je nekulturno spustila slušalicu, ne sačekavši ni pitanje. Žikićeva nije odgovorila ni na pitanja poslata kroz SMS - kakve je tačno haljine Nikolićeva naručila, koliko ih je tačno platila i otkud saradnja sa Jelenom bin Drai.

Režim ishraneŠTA JE DUKAN DIJETABivša misica Jelena bin Drai otkrila je ranije da se pridržava modifikovane Dukan dijete, u svetu poznate i kao proteinski režim ishrane, zahvaljujući kojoj oslabi do šest kilograma za desetak dana.- Prva dva dana jedem samo protein, a posle, još dve-tri nedelje jedan dan konzumiram čist protein, pa jedan protein i povrće, pa opet čist protein, pa protein i povrće. Ne idem po fazama originalne dijete. Jedem pet puta dnevno i za dve-tri nedelje skinem pet do šest kilograma - otkrila je Jelena. Ovoga bi, kako saznajemo, da se pridržava i Dragica Nikolić.

Svila i kadifaŠLJAŠTI ZA SVE PAREPrva dama Dragica Nikolić pokazala je i ranije da joj se dopadaju arapski stil i zlatni detalji, iako je, doduše, preterala se bleštavilom. Ona je tako došla na prijem ambasade Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu u zlatnom mantilu, u kojem je bukvalno sijala i odudarala od svih prisutnih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track