VUČIĆ U VRANJU: Dobijam uvrede od onih kojima sam mnogo pomogao!
Foto: Tanjug

Konvencija SNS

VUČIĆ U VRANJU: Dobijam uvrede od onih kojima sam mnogo pomogao!

Politika -

VRANJE - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić na konvencije te stranke u Vranju rekao je da u kampanji prima uvrede od onih kojima je mnogo pomogao, da zna šta mu je činiti i obećao rad na obnovi Vranjske banje, da će u Vladičinom Hanu biti zaposleno još 1.200 radnika.

"Ne postoje reči koje nisu izgovorili, ali interesantno je da su to izgovarali oni kojima sam pomogao i oni kojima sam mnogo pomogao, oni koji, kada nam ni za šta nisu bili potrebni, mi smo ih primali u Vladu i rekli dobrodošli u Vladu, hoćemo da budemo svi ujedinjeni, hoćemo da imamo i vas, bez obzira što nam vaši glasovi nisu potrebni", rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, on nijednu ružnu reč o tim ljudima nije izgovorio i nije ih uvredio i učinio im nešto nažao. Vučić je rekao da je od "velikaša koji vedre i oblače po jugu Srbije" očekivao da će dovesti investitore. On je rekao da je očekivao da predsednik opštine Surdulica i funkcioner SPS Novica Tončev kaže da će zaposliti 500 ljudi, a da je dočekao da čuje "Vučiću pederu".

"Hvala ti prijatelju, odlično sam razumeo sve vaše poruke i znam šta mi je činiti u budućnosti", rekao je Vučić. Vučić je ponovio da je "NJima samo do vlasti i da on neće praviti kompromise ni za jedno poslaničko mesto. Vučić je ocenio da je Srbija izašla iz natežeg perioda i da građani mogu da očekuju bolje vreme, porast plata i penzija zahvaljujući žrtvi građana. Država će nastaviti da bude disciplinovana i da dovodi investitore, rekao je Vučić i ocenio da su prethodne vlasti donosile za rejting, a zemlji je bilo sve teže. Vučić je istakao da želi da jug Srbije bude jak kao Šumadija, Beograd i Vojvodina i obećao da će se raditi na tome da se obnovi Vranjska banja, da će u Vladičinom Hanu biti zaposleno još 1.200 radnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track