ČESTITKA MILOŠA VUČEVIĆA: Radom do prijatnijeg mesta za život
Foto: Fonet

Za mir i blagostanje

ČESTITKA MILOŠA VUČEVIĆA: Radom do prijatnijeg mesta za život

Srbija -
Završila se još jedna uspešna godina za naš grad. Naš cilj, a to je kvalitetniji život za sve građane Novog Sada, se ostvaruje i smatram da svi imamo čime da budemo zadovoljni, rekao je gradonačelnik Novog Sada

NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poželeo je danas građanima srećnu Novu 2015. godinu s porukom da se zajedničkim radom i angažovanjem, posvećenošću i trudom, stvaraju uslovi za još bolje prilike u budućnosti.

"Završila se još jedna uspešna godina za naš grad. Naš cilj, a to je kvalitetniji život za sve građane Novog Sada, se ostvaruje i smatram da svi imamo čime da budemo zadovoljni. Napori koje budemo zajedno ulagali činiće da naš grad postane još bolje i prijatnije mesto za život i rad svih nas", kaže Vučević.

I u godini koja je pred nama, dodao je on, nastavićemo da izgrađujemo i ulepšavamo naš grad, podižemo nivo pružanja komunalnih usluga, radimo na privlačenju investicija i pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Posvetićemo se svim započetim projektima, a krenućemo i u realizaciju nekih novih, dodao je gradonačelnik Novog Sada."U nadi da ćemo svi živeti bolje u 2015. godini, čestitam Vam predstojeću godinu i želim puno zdravlja i sreće, bolje dane, mir i blagostanje", kaže se u novogodišnjoj čestitki Vučevića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track