Najnovije vesti

BESPLATAN TAXI PREVOZ ZA MEDICINSKE RADNIKE IZ SOMBORA
Foto: Kurir

BESPLATAN TAXI PREVOZ ZA MEDICINSKE RADNIKE IZ SOMBORA

Srbija

Da nas nevolja zbližava i čini humanijima, dokaz je još jedan lep gest u Somboru tokom vanrednog stanja. Naime, s obzirom na ukidanje javnog prevoza, firma ,,R taxi’’ odlučila je da sve medicinske radnike bolnice besplatno vozi s posla na njihove kućne adrese.

foto: Kurir

Prema rečima Voje Živkovića, vlasnika firme ,,R taxi ‘’ iz Sombora, na ovaj potez se odlučio kako bi pomogao onima koji se najviše žrtvuju za sve nas.

foto: Kurir

- Ja bih, pre svega, hteo da se zahvalim Gradskoj upravi što su nam obezbedili sredstvo za dezinfekciju, što podiže bezbednost, kako naših zaposlenih, tako i onih koje prevozimo. Naši medicinski radnici su najviše na udaru, te je bilo logično da pomoć prvo ukažemo njima. Mi smo se odlučili za prevoz medicinskog osoblja iz bolnice u Somboru, jer je tamo najviše zaposlenih, ističe Živković i apeluje na svoje kolege da slede njihov primer, kako bi i drugi medicinski centri u Somboru bili pokriveni.

foto: Kurir

Zbog mogućih zloupotreba, vlasnik ,,R taxija’’ naglašava da je potrebno da se zove sa jednog od brojeva bolnice i da se naglasi da je u pitanju besplatna vožnja za medicinske radnike.

foto: Kurir

- Besplatna vožnja medicinskog osoblja u Somboru je već zaživela. Ima dva, tri broja telefona sa kojih ljudi zovu. Najviše je to u toku smene, oko šest sati ujutru i uveče oko deset, pošto smo dobili dozvolu da radimo i noć, kaže Živković i zaključuje da za sad imaju dva vozila koja dežuraju noću, ali će ih uvesti još ukoliko se za tim pokaže potreba.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...