VANREDNO U NOVOM SADU ZBOG POGORŠANE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE: Grad stavlja na raspolaganje sve resurse za borbu protiv korone
Foto: Kurir Televizija Printscreen

hitna odluka

VANREDNO U NOVOM SADU ZBOG POGORŠANE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE: Grad stavlja na raspolaganje sve resurse za borbu protiv korone

Srbija -

U Novom Sadu danas je proglašena vanredna situacija zbog pogoršane epidemiološke situacije nastale širenjem zarazne bolesti kovid-19.

Odluka je doneta na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije u cilju sprovođenja operativnih mera zaštite bezbednosti života i zdravlja stanovništva na teritoriji Grada.

- Odluka o proglašenju vanredne situacije predstavlja instrument kojim Grad stvara uslove za stavljanje na raspolaganje svih resursa na teritoriji grada u potrebnom kapacitetu - saopštio je Grad.

Reč je o integrisanom obliku organizovanja i upravljanja subjektima sistema, a u cilju podrške sprovođenja operativnih mera na suzbijanju širenja i posledica zarazne bolesti kovid-19.

Do sada donete Naredbe i akti Gradskog štaba za vanredne situacije ostaju na snazi .Gradski štab za vanredne situacije ujedno je apelovao na građane da se pridržavaju mera donetih u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track