TAJNA JE OTKRIVENA! Evo odakle stiže haljina od zelenila i cveća o kojoj bruji Beograd!
Foto: Promo

TAJNA JE OTKRIVENA! Evo odakle stiže haljina od zelenila i cveća o kojoj bruji Beograd!

Zabava -

Beogradska čaršija još bruji o spektakularnoj haljini - cvetnom aranžmanu koja je pre neki dan stigla na adresu Olje Crnogorac.

foto: Promo

Uska u struku, vitka, svečana i unikatna - haljina od 2,2 metra, sva od zelenila i cveća, napravila je pravu pometnju to veče kada je Olja otvarala svoj butik. Zvanice su ostale bez teksta kad je ovaj neviđeni poklon isporučen. Tajna je konačno otkrivena - čudesni cvetni aranžman delo je Teleflore !

foto: Promo

- Mnogo sam cveća u životu dobila, ali ovo još nisam videla! Vanserijska ideja, delo na kome je dosta ljudi radilo, pravljeno baš za mene. I to ne samo da je pokazatelj ljubavi dragog mi muškarca već takav poklon shvatam i kao nagradu za sve ove godine tokom kojih sam sama sebi kupovala cveće. Da, mnogi mi se čude, ali gotovo svaki dan sebi kupim neki cvet jer je dan mnogo lepši i pozitivniji uz cvet - kaže Olja i dodaje da je misteriozni pošiljalac aranžmana zapravo njen partner, čije ime će ostati tajna, što je i u Teleflori zagarantovano, jer svaka je narudžbina ovde poslovna tajna, zato se, uz vrhunski dizajn, i poveravate Teleflori već 28 godina.

foto: Promo

I zaista, ne treba ti povod da sebi ili dragim osobama pokloniš cvet i doneseš radost. Izmami osmeh, daj joj dan u boji ljubavi , nek čuje medeni šapat ... časkom i jednostavno - klikni ili pozovi Telefloru. A ona će sve za tili čas urediti. Pa čak i ako je vaša voljena otišla na kraj sveta! Bukvalno! Izaberite cveće po meri vaše drage i Njujork, Novi Zeland, Singapur, Kuba su tako blizu. Kaži joj cvećem koliko je voliš, a Teleflora cvetnu poruku šalje u 185 zemalja širom sveta.

foto: Promo

Ne zaboravi i kad je njoj, ali i mami, sestri, koleginici... rođendan. Od klasike i crvenih ruža do aranžmana u skladno prelivenim bojama, uz prvoklasno vino i slasne čokoladice ili torte, uspomene su zagarantovane. A i dobar posao ako se "okiti" cvetnim aranžmanom, jer pažnja svima znači.

Napravite prvi korak - sve ostalo je Teleflora.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track