OVO JE PETLOVAC U STVARNOM ŽIVOTU: Obišao je selo u kom je snimano Selo gori, JEDAN PRIZOR će rasplakati fanove (VIDEO)
Foto: TikTok/Duleplay, Screenshot

ovde su snimane scene iz selo gori

OVO JE PETLOVAC U STVARNOM ŽIVOTU: Obišao je selo u kom je snimano Selo gori, JEDAN PRIZOR će rasplakati fanove (VIDEO)

Kultura -

Gde se to nalaze kuće Milašina, Dragojla, Smiljane i prijatelja Mitra iz Dubiča? Tiktoker Duleplay je na društvenoj mreži objavio gde se sve nalaze kuće u kojima su snimane scene iz "Selo gori, a baba se češlja". Prva stanica jeste selo Kukljin.

U Kukljinu je pored Radašinove kuće snimana i crkva u kojoj je službovao pop Stanislav. Dvadesetak minuta dalje nalazi se selo Medveđa, rodno mesto Radašina, odnosno Radoša Bajića i na glavnom putu oslikan je mural posvećen pokojnom Miroljubu Trošiću Đodi, koji je mnogima bio omiljeni lik, a koji kod nekih izmamljuje suze.

selo gori a bab se češlja
foto: TikTok/Duleplay

U Medveđi je takođe snimana kuća Milašina, inače u stvarnom svetu kuća Radoševog prijatelja, odnosno Nedeljkovog tasta koja je u jako dobrom stanju i dvorište je veoma lepo očuvano, kao iz doba kada je snimana serija.

@duleplay

U prošlom videu sam predstavio domaćinstvo ,,Radašina iz Petlovca". Sada nastavljamo dalje. ?Uz dosta sreće smo našli sve kuće. Znali smo samo u kojim selima se nalaze, ali ne i kako doći do njih. ?U Medveđi ljudi i nisu hteli da sarađuju, ali u Bogdanju nam je jedna devojčica pokazala put do svih kuća. ?,,Dragojlov" komšija nam je otvorio kapiju da uđemo. ?Dečko koji živi u kući prijatlja Mitra nam je pokazao put do Milašinove kuće, pa smo se vratili u Medveđu. ? Žena koja živi u ,,Smiljaninoj" kući je bila vrlo gostoljubiva i pozvala nas unutra. ?Kod ,,Milašina" nažalost nismo zatekli nikog.

♬ original sound - duleplay ✔️

Odmah posle Medveđe, dolazimo do Bogdanja. Prvo nailazimo na imanje Dragojla. Kuća je nažalost srušena, naime ostala je samo ulazna kapija i bunar. Onda smo otišli na skroz drugom kraju sela u brdo i naišli na kuću prijatelja Mitra iz Dubiča.

Na kraju smo se vratili u centralni deo Bogdanja i našli kuću Smiljane. Interesantna priča za ovu kuću je da je unutrašnjost Radašinove kuće snimana zapravo u ovoj kući. Prozor je zazidan, a unutrašnjost kuće je totalno promenjena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:06

ZVEZDA SERIJE SELO GORI PRIZNAJE: PIO SAM PREKO SVAKE MERE! Pronašao smisao u posebnoj ustanovi za lečenje i POSTAO DRUGI ČOVEK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track