"TAJ NOVINAR TRAŽI PROMOCIJU" Radoš Bajić ekskluzivno na Kurir TV ODGOVORIO NA TVRDNJE da je dvorski Vučićev reditelj
Foto: Kurir Televizija

ŠOKANTNO

"TAJ NOVINAR TRAŽI PROMOCIJU" Radoš Bajić ekskluzivno na Kurir TV ODGOVORIO NA TVRDNJE da je dvorski Vučićev reditelj

Kultura -

Nakon emitovanje inserta iz filma “Heroji Halijarda” Radoša Bajića na "Sarajevo Film Festivalu" podigla se velika bura. Međutim jedna izjava banjalučkog kolumniste, Dragana Bursaća, je sve podigla na novi nivo:

"Za one koji ne znaju, Heroji Halijarda je četnička drama Radoša Bajića. Radoš Bajić je dvorski Vučićev reditelj, koji je pre toga režirao seriju Ravna gora i koji ima jasan stav o četnicima. Za njega su to odbrambene trupe, odnosno, oslobodilačka vojska u otadžbini", izjavio je Dragan Bursać.

01:28

TAJ NOVINAR TRAŽI PROMOCIJU Radoš Bajić ekskluzivno na Kurir TV ODGOVORIO NA TVRDNJE da je dvorski Vučićev reditelj

Gostovanje Radoša Bajića u emisiji Usijanje možete gledati u 19:55 na linku OVDE!

Glumac i reditelj Radoš Bajić gostovao je u emisiji Usijanje gde je prokomentarisao ovu skandaloznu izjavu novinara Dragana Bursaća.

- Ne znam da li ste primetili, ali u momentu kada je išla izjava ovog anonimnog čoveka ja se nisam uznemirao. Ne znam čak ni ko je taj. To je neki čovek koga su se odrekli, pa i sam Bog. Sa druge strane ja to razumem jer je to neki čovek koji je iskoristio priliku i trenutak da se nakači na jednu globalnu priču i da pokupi nekog marketinga - rekao je Bajić.

Radoš Bajić
foto: Kurir Televizija

Ne propustite večerašnje emitovanje emisije "Usijanje" na Kurir televiziji u 19:55 časova!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

00:49

OVO NIJE SKANDAL, VEĆ BRUKA SARAJEVA! Radoš Bajić ekskluzivno večeras u 19:55 na Kurir TV o SKANDALOZNIM KRITIKAMA ZA FILM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track