UPAO U HOTELSKU SOBU: Uhvatio na delu ženu i oca!

Preko internerneta smuvao snajku!

UPAO U HOTELSKU SOBU: Uhvatio na delu ženu i oca!

Ludi svet -
Jedan Kinez doživeo je šok kada je u hotelskoj sobi ugledao oca i ženu, koji su se pod lažnim identitetom smuvali preko interneta

Jedan Kinez doživeo ja pravi šok kada je u hotelskoj sobi uhvatio ženu kako ga vara sa rođenim ocem.Naime, on je slučajno saznao da ga žena vara preko interneta, pa je odlučio da je jedno posle podne prati. Lili, kako mu se zove žena, otišla je do hotela u gradu Muling, ali je usledelo veliko iznenađenje kada je tamo zatekla svekra. Ni njn svekar Vang (54) očekivao je nekog drugog, budući da su oboje na internetu podmetnuli lažne slike, ona svoje prijateljice, a on svog kolege iz vojske.

Kada ih je prevareni Kinez ugledao u sobi pobesneo je i pretukao ih. Lili je izgubila tri zuba, a hotelsko osoblje nakon toga je pozvalo policiju, pa je sve dospelo i u javnost.

Vang je penzioner, udovac i bivši direktor i odlučio je da skratiti penzionerske dane uupoznavajući žene putem Interneta. Lili je domaćica i majka, a njen muž vozač teških kamiona koji često odsustvuje od kuće. Bio je ogorčen i dok ih je tukao govorio je: "Ja teško radim da bismo preživeli, kako vas nije sramota… ".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track