PREDSTAVLJALA JE SRBIJU NA EVROVIZIJI PRE 7 GODINA: A onda se preselila na drugi kraj sveta! Evo kako sada izgleda i čime se bavi! (FOTO)
Foto: printScreen Jutjub

povukla se iz javnosti

PREDSTAVLJALA JE SRBIJU NA EVROVIZIJI PRE 7 GODINA: A onda se preselila na drugi kraj sveta! Evo kako sada izgleda i čime se bavi! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Nina Radojičić predstavljala je Srbiju na Evroviziji u Diseldorfu 2011. godine sa pesmom "Čaroban" koju je komponovala Kristina Kovač.

Osvojila je četvrto mesto, a onda se neočekivano povukla iz javnosti.

foto: printScreen Jutjub

Ubrzo nakon učešća na ovom muzičkom takmičenju napustila je Srbiju i promenila život iz korena. Odselila u Melburn, gde i dalje živi.

Završila je farmaciju, iako kaže da muzike nikada nije želela da se odrekne.

"Sebe zamišljam jednog dana kao menadžera neke prestižne farmaceutske kuće, a nadam se da ću sa svojim ocenama i prosekom u tome i uspeti, ali muzike se nikada neću odreći. Da li sama za klavirom u svojoj kući, ili javno, to je nebitno",rekla je Nina pre tri godine.

Iako je po profesiji farmaceut, u Australiji je u jednom trenutku ipak nastavila da se bavi pevanjem, pa često snima obrade popularnih pesama.

U septembru prošle godine, udala se za svog dugogodišnjeg izabranika.

U poslednjih sedam godina, od svog učešća na Evroviziji, Nina je promenila i imidž, pa je kratku kosu koja joj je tada bila zaštitni znak zamenila dugom.

Nina i njen suprug vreme često provode i na putovanjima, koja su im velika strast.

#tb to this gorgeous day at the Bondi! ?? ?

A post shared by NINA (Danica Prodanovic) (@ninaglin) on

Kurir.rs//Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track