SVET SE ČUDI ŠTA BEKAMOVI RADE NA SVETOM STEFANU GDE NOĆ KOŠTA 7.000 DOLARA: A kad SAZNATE šta se zapravo krije iza njihovog dolaska u Crnu Goru biće vam jasna lista od 28 ZAHTEVA!
Foto: Profimedia

SAZNANJE

SVET SE ČUDI ŠTA BEKAMOVI RADE NA SVETOM STEFANU GDE NOĆ KOŠTA 7.000 DOLARA: A kad SAZNATE šta se zapravo krije iza njihovog dolaska u Crnu Goru biće vam jasna lista od 28 ZAHTEVA!

Pop kultura -

Slavni par Viktorija i Dejvid Bekam sa svojom decom već pet dana borave u Crnoj Gori.

Crna Gora je oko četiri godine pregovarala sa Bekamovima kako bi došli na primorje i promovisali lepote ove zemlje, a za njihov dolazak izdvojena je ogromna suma novca.

foto: Profimedia

Cifra za koju je porodica Bekam došla u Crnu Goru je milionska, ali za sada zvanično niko nije otkrio koliki je novac u pitanju.

Za Viktoriju i Dejvida ovo je izgleda ipak radno leto, ali mnogi im zavide na luksuzu u kojem uživaju.

Poziv Bekamovima da dođu na Jadransko primorje uputio je jedan od prijatelja, uz garanciju da će imati potpunu privatnost, nakon čega je njihov tim ipak poslao 28 zahteva koji se moraju ispuniti.

- Da će moći da uživaju kao na pustom ostrvu bez paparaca i fanova bio je jedan od 28 uslova koje su Bekamovi tražili pre nego što su stigli na Sveti Stefan. Između ostalog na spisku su bili zahtevi vezani za položaj ležaljki i udaljenost drugih ležaljki od njihovih, specijalnu ishranu i vrstu vode koju porodično piju, ali i protok kiseonika u njihovim apartmanima. Na usluzi sve vreme imaju vozača i obezbeđenje koje ih prati sa distance. Poged iz apartmana, zvučna izolacija i balkon takođe se nalaze na tom spisku. Viktorija je vrlo odmerena i slabo komunicira sa ljudima okolo, ista je kao što je viđamo na crvenim tepisima ozbiljna i ćutljiva dok je Dejvid opušten - kaže izvor koji je ručao u obližnjem restoranu dok su Bekamovi uživali na plaži.

Kurir.rs/Blic/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track