ONA NOSI CELU ĐURIČKOVU KUĆU NA SVOJIM PLEĆIMA! Žena poznatog glumca je pravi komandant: Ko zna šta bi bilo s Nikolom da nije nje! EVO ZAŠTO (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

OTKRIVAMO

ONA NOSI CELU ĐURIČKOVU KUĆU NA SVOJIM PLEĆIMA! Žena poznatog glumca je pravi komandant: Ko zna šta bi bilo s Nikolom da nije nje! EVO ZAŠTO (FOTO)

Pop kultura -

Nikola Đuričko od 2002. godine u braku je sa Ljiljanom Nešić, s kojom je dobio ćerku Nađu i sina Đorđa. Na svečanim prilikama retko kad se pojavljuju skupa, ali među njima vlada ogromna ljubav i sloga. Kako je jednom prilikom izjavio, venčali su se jer im je "lepše kad su zajedno". Inače, upoznali su se na snimanju filma "Kordon" na kom je Liljana radila kao producent.

"Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo skupa", priznao je za Gloriju Nikola jednom prilikom, govoreći o bračnoj zajednici.

Nedavno, istakao je kako je supruga ta koja brine o svemu, te da ona vodi glavnu reč u kući.

"Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice - odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim", nastavio je za Gloriu: "Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva", priznaje glumac.

Takođe, za trenutni uspeh nju je naveo kao "najvećeg krivca".

"Više me je gurnula, jer sam stalno govorio voleo bih da imam stendap, mislim da bi mi to leglo... i onda je njoj dojadilo to da sluša i zakazala mi je termin. Hvala joj, jer ja se ne bih sam gurnuo", priznao je on.

"Iako imamo ženu koja nam mnogo pomaže oko odgajanja dece, trudim se da pomognem supruzi jer ona, u suštini, ima mnogo više obaveza. Nisam ni ja idealan suprug, ne peglam i ne spremam kuću, ali tu sam kad treba da se fizikališe", ispričao je on jednom prilikom.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track