Najnovije vesti

BRANKA KATIĆ SE VRAĆA U SRBIJU: Godinama je živela u Engleskoj, a sad je DONELA VAŽNU ODLUKU! Evo gde je kupila DUPLEKS u Beogradu
Foto: CILE

CELA PORODICA SE SELI U SRPSKU PRESTONICU

BRANKA KATIĆ SE VRAĆA U SRBIJU: Godinama je živela u Engleskoj, a sad je DONELA VAŽNU ODLUKU! Evo gde je kupila DUPLEKS u Beogradu

Pop kultura

Branka Katić, koja već godinama živi i radi u Engleskoj, odlučila je da se sa suprugom preseli u glavni grad Srbije. 

 

Naime, njih dvoje su kupili dupleks u strogom centru Beograda, i to na njegov nagovor, a plan im je da tu provode deo vremena kada se penzionišu.

 

Prilikom svakog ranijeg dolaska u Srbiju, supružnici su se trudili da ubrzaju radove na svom novom životnom prostoru, a sada su konačno pri kraju. Naime, želja čitave Brankine porodice je da im to postane novo gnezdo u koje će svraćati svaki put kada se za to ukaže prilika, ali želja im je da se ovde u potpunosti presele kada se penzionišu.

 

Brankina devet godina starija sestra posebno učestvuje u pripremama oko finalnog doterivanja enterijera, budući da je Katićeva trenutni boravak u Beogradu rešila da posveti kompletnom dekorisanju stana.

 

Podsetimo, glumica je u braku sa 53-godišnjim britanskim rediteljem Džulijanom Farinom dobila dvojicu sinova 16-godišnjeg Luisa i 14-godišnjeg Džoa.

foto: profimedia

Kurir.rs/Story/Foto Aleksandar Jovanović

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...