BIO JE U VEZI SA ČLANOM PORODICE, GODINAMA ME ZLOSTAVLJAO! Glumica iznela teške optužbe na račun BIVŠEG! Svet u ŠOKU, isplivali PRLJAVI DETALJI
Foto: Profimedia

SVE JE DELOVALO SAVRŠENO

BIO JE U VEZI SA ČLANOM PORODICE, GODINAMA ME ZLOSTAVLJAO! Glumica iznela teške optužbe na račun BIVŠEG! Svet u ŠOKU, isplivali PRLJAVI DETALJI

Pop kultura -

Glumica Hale Beri (53) iznela je niz optužbi na račun bivšeg dečka, kanadskog modela Gabrijela Obrija (43), a njihovi problemi počeli su 2011. godine, kada su se na sudu borili za starateljstvo nad ćerkom Nalom.

Par je uplovio u vezu 2005 godine, kada su se upoznali na snimanju za reklamnu za jedan poznati brend. Njihova veza delovala je idilično, a 2008. godine su dobili ćerku Nalu.

Par je objavio da se razilazi 2010. godine, kada je i počela bitka za starateljstvo nad ćerkom, a tada su isplivali mračni i bizarni detalji Obrijeve prošlosti.

foto: Profimedia

Glumica je po svaku cenu želela da se sa ćerkom preseli u Francusku, gde je živeo njen tadašnji ljubavnik, glumac Olivije Martinez. Sud je nije podržao, zbog čega je sukob eskalirao, a dve nedelje nakon presude došlo je i do ozbiljne tuče.

Potukli su se Obri i Martinez i to u domu glumice, a obojica su završili u bolnici sa teškim povredama. Nakon toga su dobili zabranu prilaska jedan drugome.

foto: Profimedia

Međutim, problemima tu nije bio kraj. Ubrzo su procureli novi detalje suđenja, pa je tako javnost saznala da je Gabrijel imao probleme sa depresijom i anksioznošću i da je odbijao pomoć psihijatra. Takođe, glumica se žalila i da je bila žrtva psihološkog zlostavljanja - on joj je neprestano kritikovao i govorio joj da je neugledna. Tvrdila i je da praktično nisu imali odnose.

"Nakon prvih šest meseci veze naš seksualni život je jednostavno nestao, a nakon godinu dana vodili smo ljubav manje od tri puta godišnje", izjavila je za sud Berijeva.

Javnost je posebno šokiralo priznanje glumice da je Obri u mladosti imao iskustva sa incestom, tačnije da je održavao vezu sa jednim članom svoje porodice, što je ostavilo trajne traume na njegovu psihu. Ovo se dešavalo u periodu kada je menjao hraniteljske porodice, a navodno je trajalo godinama, dok druga strana nije okončala zabranjenu romansu. Dodala je i optužbe za rasizam, tvrdeći kako nije želeo da prizna da je njegova ćerka Nala ima afroameričke korene.

Konačan dogovor skolpili su 2012. godine, kada im je dodeljeno zajedničko starateljstvo, a Hale je bila dužna i da Obriju isplaćuje alimentaciju od 16.000 dolara mesečno.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track