PRODUCENTI SE OTIMAJU OKO BIVŠE VOJVOTKINJE: Megan Markl dobija 50 miliona dolara za povratnički DEBI!
Foto: Profimedia

VREDNA

PRODUCENTI SE OTIMAJU OKO BIVŠE VOJVOTKINJE: Megan Markl dobija 50 miliona dolara za povratnički DEBI!

Pop kultura -

Megan Markl (38) planira da se vrati glumi, a producenti se utrkuju u čijem će se projektu prvo pojaviti. Oni tvrde da bi bivša vojvotkinja od Saseksa za povratnički debi mogla da zaradi 50 miliona dolara, piše Miror.

foto: Profimedia

Holivudski reditelj Pol Fig (57) rekao je kako se mnogi trude da sklope posao sa Megan, a na pitanje da li bi je on angažovao za neki svoj film, kao iz topa je odgovorio da bi.

foto: Profimedia

- Dovedite mi je, voleo bih. Mislim da je sjajna, njen sam obožavalac. Britanski menadžer za talente Džonatan Sigmund Šalit rekao je kako bi njen povratak na scenu bio fenomenalan.

foto: Profimedia

- Koju god ulogu da igra, svi će želeti da je vide. Govorimo o 50 miliona dolara. Ljudi će biti fascinirani kada se pojavi. Ako se kojim slučajem vrati u seriju "Suits", to će biti najgledanija serija na svetu - rekao je on za Miror. Šalit veruje da Megan mora pažljivo da odabere ekipu glumaca sa kojima će sarađivati ako želi da uspe u svom povratku. On tvrdi kako ona ima neverovatne sposobnosti kojima može da zadivi filmske producente.

foto: Profimedia

Podsetimo, Megan i Hari su se pre nekoliko meseci odrekli dužnosti koje su vršili kao članovi engleske kraljevske porodice, nakon čega su se preselili u Ameriku. Nedavno su kupili luksuznu kuću u Santa Barbari, a tu lokaciju su odabrali jer je blizu Holivuda. Vila poseduje 18.000 kvadratnih metara i ima 5,4 ari zemlje, bazen, teniski teren, deo za goste i glavnu kuću. Tu se nalazi devet spavaćih soba, 16 kupatila, a platili su je 14,6 miliona dolara.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track