RAZVODI SE SULEJMAN VELIČANSTVRENI, ALI NE OD HUREM?! Osvojila ga je ŠEHERZADA, a sad je napušta zbog BANALNOG razloga
Foto: Profimedia

kraj idile?!

RAZVODI SE SULEJMAN VELIČANSTVRENI, ALI NE OD HUREM?! Osvojila ga je ŠEHERZADA, a sad je napušta zbog BANALNOG razloga

Pop kultura -

Glumica Berguzar Korel, poznatija na našim prostorima kao Šeherezada iz serije '1001 noć' u martu je dobila drugo dete sa 49-godišnjim glumcem Halitom Ergencom kojeg pamtimo po ulozi Sulejmana. Iako su svi mislili kako u odnosu supružnika nema baš naznaka problemima, te da je sin Han upotpunio porodičnu idilu, čini se da to baš i nije tako.

Kako pišu pojedini turski mediji, supružnici su na korak do odluke o razvodu braka.

foto: Profimedia

- Ne slažu se oko mnogo stvari. Najgore je što Halit nije želeo drugo dete jer se smatra prestarim, a njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dve godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila detetu i on se sada oseća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko meseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zauvek rastati - rekao je izvor blizak paru.Navodno se 50-godišnji Halit već počeo da se dopisuje sa drugom ženom za koju turski mediji navode da je veoma popularna te slovi kao jedna od najvećih glumačkih nada Turske.

-Nedostaje mu strasti i žara, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je hemije, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao i svi drugi - dodao je izvor.

Mnogi su glumca zbog ovoga osudili i usput mu uputili brojne osude.

"Da, najlakše je otići kad je teško i pronaći drugu ženu koja će zadovoljiti tvoje intimne potrebe i apetite. Jako jadno", napisala je jedna njegova donedavna obožavateljka.

foto: Youtube Printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track