POMIRIO SE SA OCEM, A ODALA GA TETOVAŽA? Sin legendarnog Majkla Daglasa se SKINUO nasred ulice i ODUŠEVIO prolaznice! (FOTO)
Foto: Profimedia

POMIRENJE

POMIRIO SE SA OCEM, A ODALA GA TETOVAŽA? Sin legendarnog Majkla Daglasa se SKINUO nasred ulice i ODUŠEVIO prolaznice! (FOTO)

Pop kultura -

Kameron Daglas (42) godinama je punio novinske stupce, ali ne zbog glume kojom se bavi kao i njegov slavni otac, već uglavnom zbog problematičnog ponašanja.

Najstarijeg sina Majkla Daglasa, Kamerona nedavno su paparaci na ulici uslikali u trenutku kada je skinu majicu, a znatiželjne prolaznice nisu mogle da skinu pogled sa njegovog mišićavog tela i tetovaža.

Kameron Daglas
foto: Profimedia

Naime, Kameron se skinuo nasred ulice i tako šetao od prodavnice do auta, paradirajući tetovažama i izvajanim telom.

Nakon što su fotografije preplavile mreže, mnogi su zaključili i da je konačno izgladio narušene odnose sa svojim ocem, jer je primetna nova tetovaža upravo sa njegoim likom koja ide preko glavnog dela torza.

Kameron Daglas
foto: Profimedia

Odrastao je u bogatoj i uglednoj porodici uz brojne privilegije. Još tokom tinejdžerskih dana počeo je da uzima kokain, a nakon dvadesete i heroin. Bavio se dilovanjem droge, kako bi istu mogao da priušti da konzumira, a potom je proveo 7 godina u zatvoru od čega je dve bio u samici. Kada je pušten na slobodu, otišao je rehabilitaciju i rešio se zavisnosti, a o svemu je progovorio u memoarima "Dug put do kuće".

Međutim, upravo ti memoari narušili su već poprilično poljuljane porodične odnose. Kameron je u knjizi otkrio brojne tajne, ali jedna od najstrašnijih stvari koje je izneo u javnost bila je to da je njegov otac navodno naredio da ga kidnapuju i prisilno odvedu na rehabilitaciju koja tada nije bila baš uspešna. Opisao je još neke momente iz detinjstva, i otkrio da se veoma plašio nezgodne naravi svog oca koji je često znao da bude i nasilan.

Kameron Daglas, Majkl Daglas
foto: Profimedia

Unuk slavnog Kirka Daglasa nije ostvario neke zapaženije uloge, a javnost ga pamti po pojavljivanju sa ocem i dedom u drami "Sve ostaje u porodici", a potom samo sa ocem u filmu "Zlatni dečaci".

Kameron danas živi daleko mirniji život, a od 2016. godine je u vezi sa brazilskom glumicom Vivijen Tibs (43) sa kojom je dobio ćerku Luu i sina Rajdera.

Kameron Daglas
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.A)

Bonus video:

10:17

KURIR DOČEKAO TANJU SAVIĆ NA AERODROMU! Pevačica stigla sa SINOVIMA u Beograd, otkrila šta su joj prvo rekli kad su je UGLEDALI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track