Najnovije vesti

JELENA ĐOKOVIĆ KONAČNO OTKRILA ŠTA ZAISTA MISLI O SVEKRVI: Posle NOVAKOVE POBEDE podelila Dijaninu sliku i napisala JEDNU REČ
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

ISKRENA REAKCIJA

JELENA ĐOKOVIĆ KONAČNO OTKRILA ŠTA ZAISTA MISLI O SVEKRVI: Posle NOVAKOVE POBEDE podelila Dijaninu sliku i napisala JEDNU REČ

Pop kultura

Jelena Đoković podelila je fotografiju svog supruga, Novaka Đokovića, i njegove majke, a mnogima je posebno privuklo pažnju ono što na objavi piše.

O odnosu Jelene i Dijane Đoković dugo se polemisalo. Te u dobrom su odnosu, te nisu, a određeni "sukobi" proizašli su direktno iz njihovih izjava, posebno Dijaninih, koja je i sama istakla da se ne slaže kako njen sin i snaja odgajaju decu, kao ni da joj se ne dopada način ishrane.

Dijana Đoković, jelena Đoković
foto: Juergen Hasenkopf / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom.

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Na mečevima Dijana i Jelena nikada ne sede jedna pored druge, a kada god je to bilo moguće, zaobilazile su se u širokom krugu. Čak i nedavno, kada je Dijani bio rođendan, ponovo je izostala javna čestitka na mrežama. Međutim, stvari su se ipak u poslednje vreme i te kako promenile. Sada, kada je Novak odneo pobedu na još jednom Australian Openu, jasno je da su "ratne sekire", ako ih je i bilo, definitivno zakopane, a "dokaz" da je to tako je i Jelenin Instagram, na kojem je repostovala emotivnu fotografiju na kojoj Dijana grli Novaka.

Uz nju je stajalo jednostavno "Majka", čime je jasno da, među njima nema zle krvi, ni najmanje. Naprotiv.

Jelena Đoković
foto: Printscreen Instagram

Inače, priče o pomirenju nastale su još prošle godine kada su Novak, Jelena i Dijana otišli na koncert Dina Merlina u Crnoj Gori. Proslavljeni teniski as objavio je fotografiju sa njih dve i simbolično ih nazvao kraljicama.

Da li je konačno sve loše ostavljeno po strani ostaje da vidimo, a mnogi se nadaju da su sada konačno zakopane "ratne sekire".

(Kurir.rs/ Wanted)

Bonus video:

Jelena Đoković  zapevala na koncertu Željka Samardžića
02:19

Jelena Đoković zapevala na koncertu Željka Samardžića

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja