DVOLIČNA JE I LICEMERNA, ZABORAVILA NA ONIH 24.000.000 $! Evo zašto su BESNI fanovi opleli po Bijonse posle govora na Gremijima
Foto: CBS / Planet / Profimedia

neće joj to oprostiti

DVOLIČNA JE I LICEMERNA, ZABORAVILA NA ONIH 24.000.000 $! Evo zašto su BESNI fanovi opleli po Bijonse posle govora na Gremijima

Pop kultura -

Bijonse se zbog svog govora na dodeli Gremija našla na udaru kritika pa su je mnogi prozvali "dvoličnom" i "licemernom" zbog onog što je rekla na pozornici prilikom prihvatanja nagrade.

Bijonse
foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

41-godišnja pevačica ušla je u istoriju oborivši rekord u broju osvojenih Gremija nakon što je na ceremoniji dobila svoju 32. statuu. Govoreći pred publikom, u suzama je zahvaljivala svom suprugu, deci i pokojnom homoseksualnom ujaku pa je naglasila kako je svoj album posvetila crnačkoj i Kvir (queer) plesnoj kulturi.

Međutim, obožavaoci su brzo prozvali zvezdu zbog spominjanja LGBT zajednice u svom govoru, budući da je nedavno održala koncert u homofobnom Dubaiju, za koji je bila plaćena neverovatnih 24 miliona dolara.

"Bijonse zahvaljuje kvir zajednici na dodeli Gremija nekoliko dana nakon što je nastupila u Dubaiju... Sad mi je drago što nije osvojila nagradu za album godine", napisao je jedan korisnik Tvitera.

"Očigledno je zaboravila da je za 24 miliona dolara pristala da peva u zemlji u kojoj ubijaju LGBT osobe", dodao je drugi.

Bijonse
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Na koncertu nije izvela nijednu pesmu sa zadnjeg albuma

Da podsetimo, sporni koncert je bio održan samo za osobe s VIP ulaznicama, koje su morale da se pojave u svečanoj odeći. Prisutne je oduševio i veliki vatromet, a od slavnih osoba među publikom pojavili su se Kloi i Hejli Bejli, Nia Long, Kendal Džener i Rebel Vilson.

Nastup je započela pesmom "At Last" Ete Džejms, a zatim su usledili njeni hitovi "Beautiful Liar", "Halo", "Crazy in Love" i drugi. Zanimljivo je da Bijonse nije izvela nednu pesmu sa svog poslednjeg albuma "Renaissance" iz 2022., koji je nominovan za nagradu Gremi i koji je posvetila LGBT zajednici, piše Index.hr.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:35

NA ŠTA JE CILJALA NEVENA BOŽOVIĆ KADA JE SPOMENULA ODNOS SA SAROM JO! Pevačica na Skale festivalu STAVILA TAČKU JEDOM ZA SVAGDA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track