PLAŠE SE DA IH NE OBRUKA JOŠ JEDNO DETE KAO ŠTO JE HARI TO UČINIO: Kraljevska porodica PO SVAKU CENU želi da izbegne još 1 SKANDAL
Foto: Andrew Parsons / Zuma Press / Profimedia

NAJVIŠE STRAHUJU OD TOGA

PLAŠE SE DA IH NE OBRUKA JOŠ JEDNO DETE KAO ŠTO JE HARI TO UČINIO: Kraljevska porodica PO SVAKU CENU želi da izbegne još 1 SKANDAL

Pop kultura -

Nakon što je princ Hari (38) objavio memoare 'Rezerva' u kojima je izneo kraljevski 'prljav veš', kraljevski stručnjak Kristofer Anderson (53) rekao je da kraljevska porodica strahuje od objavljivanja još kojeg memoara, a čine sve da to izbegnu.

Andersen, koji je napisao knjigu 'Kralj: Život kralja Čarlsa III.', rekao je da je poslednja stvar koju stariji članovi kraljevske porodice žele je 'još jedno dete koje piše knjigu'.

- Moraju razmišljati o Džordžovim (10) osećanjima u odnosu na njegovu braću i sestre. Džordž ima sav taj pritisak - rekao je Andersen za Page Six dodajući da će se princ Džordž, drugi u redu za presto, kasnije u životu morati osloniti na svoju sestru princezu Šarlot (8) i svog brata, princa Luisa (5).

Kejt Midlton, princ Vilijam, princeza Šarlot, princ Džordž, princ Luis
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

- Ima brata i sestru koji mu mogu pomoći - koji mogu ublažiti deo pritiska i podeliti deo tereta. Oni se ne žele osećati po strani. Ne žele se osećati nevidljivima u njegovoj senci - rekao je stručnjak.

princ Džordž
foto: Jamie Lorriman / Avalon / Profimedia

- Kraljevska porodica ne želi da još jedno dete piše knjigu... još jedno izdanje Rezerve. Očito je Harija jako povredilo to što je bio u senci svog brata. Mislim da su oni toga svesni - zaključio je.

princ Hari
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, princ Hari je u knjizi opisao svoje detinjstvo, dane u vojsci te vezu i brak s Megan Markl (40) te njihovo zajedničko napuštanje kraljevske porodice.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U knjizi je izneo optužbu da je njegov brat Vilijam (41) nasilnik koji ga je fizički napao te sa svojim osobljem radio protiv njega i njegove supruge.

princ Vilijam
foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Princ je napisao i da su princeza Šarlot i princ Luis 'samo rezerve' Džordžu, zbog čega Anderson navodi da bi ih trebalo udaljiti od Harija.

- I dalje osećam odgovornost znajući da će od to troje dece barem jedno završiti kao ja, rezervno. I to boli, to me brine - napisao je u Hari u knjizi.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track