POTPUNI KOLAPS NA SAJTU PALATE NAKON ŠTO JE HARIJU ODUZETA TITULA: Više se ne zna ko se kako ZOVE! Prošlost ne da mira NIKOME FOTO
Foto: Printscreen/Netfliks

nove izmene

POTPUNI KOLAPS NA SAJTU PALATE NAKON ŠTO JE HARIJU ODUZETA TITULA: Više se ne zna ko se kako ZOVE! Prošlost ne da mira NIKOME FOTO

Pop kultura -

Bakingemska palata uvela nove izmene na sajtu nakon što je Hariju ranije ovog meseca oduzeta titula Njegovo Kraljevsko Visočanstvo. Ipak, imajući u vidu ogroman broj podataka koji se nalazi na toj stranici, ostaju tragovi prošlosti odnosno neke informacije nisu ažurirane. A šta na toj stranici piše o Megan Markl?

Ažuriranje sajta Palate usledilo je nekoliko nedelja nakon oduzimanje titule Hariju. Dodati su i novi delovi, sekcije The Royal Collection Trust, The Prince's Trust, The Royal Foundation i The Duke of Edinburgh's Award. Dodati su i podaci o radu Čarlsa III i kraljice Kamile u odeljku o njihovim dužnostima dok su nosili titule princ od Velsa i vojvotkinja od Kornola.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ranije ovog meseca predstavnik za štampu rekao je da se povremeno ažurira internet stranica posle smrti kraljice Elizabete II i da su zastarele informacije sada izmenjene. "Sajt kraljevske porodice sadrži više od 5.000 stranica s informacijama o životu i radu njenih članova. Nakon smrti Elizabete Druge sadržaj je povremeno revidiran i ažuriran. Neki sadržaji mogu da budu zastareli dok se ovaj proces ne završi", istakao je.

Kamila Parker Bouls, kralj Čarls, kraljica Elizabeta
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Sa stranice je uklonjena Harijeva titula, tri godine nakon što je Palata saopštila da on i Megan mogu da zadrže titule, ali da im neće biti dopušteno da ih koriste nakon odlaska sa mesta starijih članova kraljevske porodice. Uprkos tome, delovi stranice su i dalje sadržali tu titulu, dok greška nije ispravljena. Na sajtu se čak mešaju podaci o hariju i princu Luju, sinu Kejt Midlton i princa Vilijama.

Megan Markl, princ Hari
foto: RT Youth Power Fund/PLANET / Planet / Profimedia

U službenoj biografiji Megan Markl koja ima više nego uzbudljivu životnu priču, nema titule još pre tri godine. Međutim, ostalo je to zvanje u nekim delovima, uključujući citat iz njenog goovra iz 2019. godine.

Megan Markl
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nove izmene došle su nakon što se saznalo da se Hari ipak neće sastati sa ocem i bratom tokom boravka u Londonu narednog meseca iako je bilo drugačijih naznaka. Princ će biti na WellChild događaju u britanskoj prestonici- posvećenom bolesnoj deci, dan pre obeležavanja godišnjice smrti svoje prabake, piše Daily mail.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track