"IMALA SAM PLIKOVE NA GLAVI ZBOG ONOGA ŠTO ME JE TERAO DA RADIM" 60 godina mlađa UDOVICA Hjua Hefnera morala da plati VISOKU CENU
Foto: Profimedia

OBJAVLJUJE MEMOARE

"IMALA SAM PLIKOVE NA GLAVI ZBOG ONOGA ŠTO ME JE TERAO DA RADIM" 60 godina mlađa UDOVICA Hjua Hefnera morala da plati VISOKU CENU

Pop kultura -

Sedam godina nakon smrti Hjua Hefnera, njegova udovica, Plejboj zečica Kristal Hefner otvoreno priča o odnosu sa svojim preminulim suprugom.

Prema NY Postu, ova 37-godišnja manekenka bila je u braku s osnivačem Plejboja od 2012. godine do njegove smrti u 91. godini, 2017. godine. Kristalini novi memoari, “Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself,” izlaze 23. januara, a uoči njihovog objavljivanja, za "People" je otkrila neke neočekivane detalje. Dodatno, priznala je da zapravo nikada nije bila "zaljubljena" u svog pokojnog supruga.

Hju Hefner, Kristal Hefner
foto: Profimedia

Tada 21-godišnja Kristal pozvana je da ostane u Plejbojevoj vili u oktobru 2008. godine, a s Hefnerom je uplovila u vezu nekoliko meseci kasnije.

Čak se pojavila u "E!-ovoj" rijaliti seriji o kultnim zečicama, “The Girls Next Door”.

- Tada sam mislila da sam na vrhu. Vau, ako samo volim sve što on voli i radim sve stvari koje on želi da radim, onda sam ja favorit. I bila sam, ali sam se izgubila u procesu - ističe Kristal.

Hju Hefner
foto: Profimedia

Hefner ju je zaprosio na Badnji dan 2010, a njoj se ideja nikada nije preterano svidela.

Kristal je objasnila da je u početku prihvatila prosidbu, ali je raskinula veridbu samo pet dana pre njihovog prvog venčanja u junu 2011. godine. Ispričala je kako se nakratko vratila svojoj vezi sa sinom dr Fila, Džordanom MakGroom, pre nego što se vratila Hefneru.

Ona i slavni Hefner konačno su se pomirili i venčali 31. decembra 2012, a ona mu je postala treća supruga.

- Shvatila sam da imam posla sa stvarno velikim disbalansom snage. Sve se u početku čini kao svet uspeha i fantazije, ali svi moraju da spavaju s 80-godišnjakom. Sve ima svoju cenu - tvrdi Kristal.

Bivša Plejbojeva zečica takođe je otkrila koliko je život u vili bio restriktivan za nju i ostale zečice. Dodala je da bi svakoj od svojih “devojaka” davao džeparac, a ponekad bi im određivao neka pravila, ali i branio određene stvari.

- Naš lak za nokte je morao da bude neutralne boje, zabranio je francuski manikir - rekla je Kristal.

Setila se i slučaja kada bi joj Hefner zabeležio kada bi iz korena počela da joj se nazire njena prirodna smeđa kosa.

- Morala sam to da izbeljujem, a često bi mi izgorelo teme i imala bih plikove - požalila se, ali je istakla kako je iz nekog razloga mislila da je sve to normalno i da je to "Hefu puno značilo".

Prošlog jula ekskluzivno je za The Post rekla zašto je svoju knjigu odlučila da nazove “Only Say Good Things”.

Otkrila je da je jednom imala "razgovor s Hefom", a on joj je naglasio da "priča samo dobre stvari o njemu kad ga ne bude".

- Održavala sam to obećanje poslednjih pet godina. Nakon što sam prošla kroz mnogo terapija i lečenja, shvatila sam da moram da budem iskrena u pogledu vremena provedenog tamo. Knjiga govori o isceljenju od toksične okoline - prepričava Kristal.

(Kurir.rs/ Jutarnj.hr/ L. S)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track