ĆERKA OLGE ODANOVIĆ I DRAGANA PETROVIĆA PELETA JE PRAVA LEPOTICA: Gledali ste je u ovoj seriji, a niste znali ko su joj roditelji
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

evo ko je ona

ĆERKA OLGE ODANOVIĆ I DRAGANA PETROVIĆA PELETA JE PRAVA LEPOTICA: Gledali ste je u ovoj seriji, a niste znali ko su joj roditelji

Pop kultura -

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele imaju dvoje dece, sina Jakova i ćerku Lenku.

Oboje su nasledili talenat za umetnost od poznatih roditelja, a dok je Lenka poput majke i oca postala glumica, Jakov je završio produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Lenka Petrović
foto: Sonja Spasić

Lenku smo mogli da gledamo u seriji "Preživeti Beograd", gde je tumačila studentkinju koja pokušava da se snađe u srpskoj prestonici, što joj je tada sjajno leglo.

- Kada su me pozvali na kasting za seriju, i to za jednu od glavnih uloga, bila sam presrećna. Na samom kastingu, koji se sastojao od nekoliko faza, bilo je jako interesantno. Kada sam izabrana, odjednom sam osim uzbuđenja osetila i ogromnu odgovornost. Sada sam pod nekom pozitivnom tremom i strepnjom da sve ispadne kako treba - pričala je pre izvesnog vremena Lenka Petrović.

Ana Lečić, Pavle Mensur, Lenka Petrović, deca, glumci, roditelji, gluma
foto: Damir Dervišagić

Svesna je da je kćerka popularnih glumaca ali joj to ne smeta. Na njih gleda samo kao na roditelje i ne opterećuje se time.

- Moje roditelje gledam kao mamu i tatu i mislim da je najbolje da tako i ostane.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track