ČUVENI PEVAČ SAZNAO DA MU JE BIVŠA RADILA KAO POSLOVNA PRATNJA PA "OSUO PALJBU" PO NJOJ: Sve se trese od brutalnih prozivki (FOTO)
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

POMINJE SE U TUŽBI PROTIV PAF DEDIJA

ČUVENI PEVAČ SAZNAO DA MU JE BIVŠA RADILA KAO POSLOVNA PRATNJA PA "OSUO PALJBU" PO NJOJ: Sve se trese od brutalnih prozivki (FOTO)

Pop kultura -

Reper Fifti Sent (48) tražiće samostalno starateljstvo nad sinom kojeg ima s Dafni Džoj (37) nakon što je ona imenovana kao navodna seksualna radnica u tužbi protiv Paf Dedija (54). "S obzirom na najnoviji razvoj događaja i vesti o umešanosti Dafni Džoj u Didijevu parnicu, Fifti Sent će tražiti samostalno starateljstvo nad svojim sinom", rekao je izvor blizak situaciji za Us Weekly.

Fifti Sent i Džoj bili su u vezi od 2011. do 2012. Prekinuli su ubrzo nakon rođenja sina Sirea (12).

Fifti Sent, 50 Cent
foto: AP/Andy Kropa

Džoj je imenovana u tužbi za nedolično seksualno ponašanje koju je muzički producent Rodni "Lil Rod" Džons podneo protiv Dedija u februaru. Džons je optužio repera za seksualnu trgovinu žena, imenujući Džoj kao jednu od navodnih seksualnih radnica koje je Dedi zapošljavao.

Instagram, Dafni Džoj
foto: Instagram

Nakon što je Fifti Sent to saznao, objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj puši cigaru uz opis: "Nisam znao da si seksualna radnica. Ti mala seksualna radnice. Ovo sr*nje je postalo film".

Kako prenosi Page Six, Džoj je bila jedna od seksualnih radnica u navodnom lancu trgovine ljudima. Navodno je među ženama za koje se Paf Dedi hvalio da im plaća "mesečnu stipendiju" za seksualni rad.

( Kurir.rs / Us Weekly / Page Six / T.B.)

Bonus video:

02:06

PROSTITUTKA ZAVELA POLICAJCA KOJI JE UČESTVOVAO U NJENOM HAPŠENJU?! Obrlatila ga jednostavnim, ali KOBNIM postupkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track